Başkan Torun'dan Bayhan'a ziyaret

Başkan Torun'dan Bayhan'a ziyaret

Belediye Başkanı Seyit Torun, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrası Ordu Ziraat Mühendisleri Odası Başkanlığına seçilen Mehmet Bayhan'ı ...

Belediye Başkanı Seyit Torun, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrası Ordu Ziraat Mühendisleri Odası Başkanlığına seçilen Mehmet Bayhan'ı Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ'la birlikte ziyaret etti.

Ordu Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu üyelerininde yer aldığı ziyarette Başkan Seyit Torun, çiftçimiz ve üreticilerimizin daha bilinçli olması için sizlerin birikimine ihtiyacımız var dedi. Ülkemizde Ziraat Mühendis'lerinin fazla olduğu iddiasına katılmadığını söyleyen Torun,"Yaşadığımız toprakların büyük bölümü tarım arazisi ve bu toprakların sizlere ihtiyacı var. Ülkemiz geçmişte bu konuyu çok iyi bildiklerini iddia edenlerle doluydu. Babadan kalan bilgiler tarımda istenilen randımana ulaşılmasına engel oldu, ancak sizler son teknolojiyi ve bilgi donanımını ortaya sunarak Türk tarımı belli bir yerden yükseklere çıkardınız. Örgütlenmeniz ve birlikte hareket etmeniz çok önemli, çünkü birlikten kuvvet doğar" dedi.

Ordu Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet Bayhan ise ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, kısa süre önce gerçekleşen genel kurulda bize görev verdiler, Ziraat Mühendisleri Odası'nın amacı meslektaşlarımızın hak ve yetkilerini korumaktır. Bizler bunun için çabalıyoruz. Başkan Seyit Torun'un odamıza verdiği destek ve katkılar içinde sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum