Başkan Torun ödüle doymuyor

Başkan Torun ödüle doymuyor

Ordu Belediye Başkanı Torun'a verilen ödüller zincirine bir yeni halka daha eklendi.

    Ordu Belediye Başkanı Torun'a  verilen ödüller zincirine bir yeni halka daha eklendi. 

Daha önceki haftalarda, merak edip ödül aldığı kuruluşlar tarafından hangi üstün başarılar sonucu ve kimler tarafından ödüle layık görüldüğünü sorduğumuz başkanlık makamından bir açıklama gelmezken başkan Torun ödül almaya devam ediyor.

   Kayseri merkezli bir dergi tarafından "yılın başarılı belediye başkanı' seçildiği haberi Ordu Belediyesinin resmi internet Sitesinde şu şekilde yer aldı.

        "Merkezi Kayseri'de bulunan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Başkan Seyit TORUN'u Yılın Başarılı Belediye Başkanı seçti.

 

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından gerçekleştirilen anket sonucu Proje dalında “Bülbül Deresi Projesi” ile ödüle layık görülen Başkan Seyit TORUN, ödülünü 19.04.2008 Cumartesi günü Ankara"da yapılacak olan törenle alacak.

                                      

Bu yıl ikincisi organize edilen YILIN YEREL YÖNETİCİLERİ ödül töreninde farklı projelerle 16 Belediyeye ödül verilecek."

 

Aldığımız bir duyuma göre Başkan Torun önümüzdeki günlerde” TNKDN ÖDÜLLER KURUMU”ndan   “yılın başarılı belediye başkanı” ödülünü alacağı söylendi.

    Başkan Torun"un “TNKDN ÖDÜLLER KURUMU”ndan alacağı ödül şimdiden hayırlı olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum