BAŞKAN TÖREN’DEN “23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI” MESAJI

BAŞKAN TÖREN’DEN “23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI” MESAJI

Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında tek yumruk olarak toplanan aziz milletimiz, öncelikle dört bir yanı işgal edilmiş vatanımızda özgürlük meşalesini yeniden tutuşturmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, halkın iradesinin her şeyin üstünde olduğu

BAŞKAN TÖREN’DEN “23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI” MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 103. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin milli iradenin, millet egemenliğinin, demokrasinin ve bağımsızlığımızın tecelligahı olduğunu belirten Başkan Tören, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“23 Nisan 1920, Büyük Türk Milleti’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde bundan 103 yıl önce yeniden dirilttiği bağımsızlık ve hürriyet ruhunun tezahürü, Türkiye Büyük Millet Meclisi’dir.
Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında tek yumruk olarak toplanan aziz milletimiz, öncelikle dört bir yanı işgal edilmiş vatanımızda özgürlük meşalesini yeniden tutuşturmuştur.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, halkın iradesinin her şeyin üstünde olduğunu “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir.” sözleri ile tüm dünyaya duyurmuş ve bu önemli günü çocuklara bayram olarak armağan etmiştir.
Sevgili Çocuklarımız;
Bilimde eğitimde kültürde sanatta vizyonu dünya kenti Altınordu ve "Çocuk dostu Şehir" şiarıyla sürdürdüğümüz çalışmalarla, sizlere marka ve model bir şehir, güçlü ve müreffeh bir ülke bırakabilmek için canla başla çalışıyor, yarınların şehrini inşa ediyoruz.
Çocuk gülerse dünya güler inancıyla her alanda sizlere destek olmaya hayat yolculuğunuzun her aşamasında yanınızda olmaya devam edeceğiz.
Bu bayramın sizlere armağan edilmesinin şüphesiz büyük ve derin bir anlamı vardır. Sizler, geleceğimizi emanet edeceğimiz en değerli varlığımız, en büyük güvencemizsiniz. Gelecek, sizlerle güç bulacak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti sizlerin omuzlarında yükselecektir.
Sizleri seviyor ve sizlere güveniyoruz.
Bu vesileyle, İstiklal savaşımızın Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle, saygıyla yad ediyorum.
Umudumuz ve yarınlarımız olan sevgili çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.