Başkan’ dan Öğretmen Evi Açıklaması

Başkan’ dan Öğretmen Evi Açıklaması

Ünye Belediye Başkan Ahmet Arpacıoğlu, öğretmen evinin konsensüs sağlanarak yıkıldığını söyledi.

Makamında düzenlediği basın toplantısında, kendisine yöneltilen eleştirilere cevap veren Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, öğretmen evinin Cumhuriyet Meydanı Projesi kapsamında yıkıldığını hatırlattı.

Yaptıkları her şeyin Ünye'ye hizmet için olduğunu ifade eden Başkan Arpacıoğlu, “Biz siyaset olsun diye değil, Ünye'nin Karadeniz Bölgesi'ndeki en iyi meydana sahip olması için çalışıyoruz" dedi.

 Öğretmen evinin yıkılacağının herkes tarafından bilindiğini anlatan Arpacıoğlu, şunları söyledi: "Biz Milli Eğitim Müdürümüzle, sendikalarla, öğretmenlerimizle bir araya gelip konuştuk ve konsensüs vardık. Salı günü de binanın bir an önce boşaltılması için yardımcı olduk. Bina boşalınca da akşam yıkıma geçtik. Biz projenin dışında bir işlem yapmıyoruz. 'Trafo yıkılacak' dedik, yıktık. 'Öğretmen evi yıkılacak' dedik, yıktık.

Şimdi de projede yeri belli olan anıtımızı da yerine alacağız. Yapılan işin ihale süresi belli olduğu için bir an önce teslim etmek için işi hızlandırdık. Eleştiriler mutlaka olacaktır. İçlerinden yapıcı olanları dikkate alıyoruz.

'Yıkım erken oldu' diyenler oldu; ancak bizler yazışmalarımızı zamanında yaptık. Hiçbir işimiz gayri resmi değildir. Biz işimizi yasaların bize vermiş olduğu yetkiler çerçevesinde yapıyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.