Balıkçılara şiddetli fırtına uyarısı

Balıkçılara şiddetli fırtına uyarısı

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, kar yağışıyla birlikte denizlerdeki fırtınaya karşı balıkçıları da uyardı.

    Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, kar yağışıyla birlikte denizlerdeki fırtınaya karşı balıkçıları da uyardı.

Denizlerde, yurdun batı kesimlerinde kuzeydoğu yönlerden poyraz, yurdun güney ve doğu kesimlerinde güneybatı yönlerden lodos şeklinde, saatte 60-90 km hızla fırtına şeklinde eseceği uyarısını yapan Meteoroloji genel Müdürlüğü, yağışlı hava Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri, yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde etkisini sürdürecek. Hava sıcaklığı yarından itibaren yurdun kuzey ve batı kesimlerinde şiddetli poyraz fırtınasıyla birlikte hissedilir derecede, 6 ila 8 derece arasında azalacak.

"Vatandaşlara uyarı"

Meteoroloji yetkilileri, kar yağışları ile güney ve doğu bölgelerimizde kuvvetli lodos ile beklenen etkili yağışların oluşturacağı olumsuz şartlara karşı ulaşım, çığ riski, soba zehirlenmeleri ve su baskını gibi konularda vatandaşların ve ilgililerin tedbirli olmaları istedi.

"İşte 4 günlük hava tahmini"

Ordu'da bugün gündüz 3, gece 1 derece olacak olan hava sıcaklığı, Perşembe günü gündüz 4, gece 2, Cuma günü gündüz 5, gece 1 ve Cumartesi günü de gündün 6 gece 0 derece olacak. Ordu'da deniz suyu sıcaklığı da 5 derece civarlarında olacak. Ordu dünden itibaren şehir merkezinde başlayan sağanak yağışta da metrekareye 25 kg. yağmur düştüğü öğrenildi. Yurttaki en fazla yağış miktarıysa metrekareye 189 kilogramla Antalya'da görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.