Bakan Güler Ordu’ da

Bakan Güler Ordu’ da

Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanı Hilmi Güler Ordu’ da.

Kamu, özel ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliği ile toplumun tüm kesimlerinde enerjiyi verimli kullanma bilincini uyandırmak ve çeşitli faaliyetlerle ülke genelinde enerji verimliliği konusunu gündemde tutmak amacıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nca başlatılan kampanya kapsamında 'Enerji Verimliliği Projesi Ordu Organizasyonu' adı altında bir program gerçekleştirilecek.


Programlar, saat 11.00 Belediye Başkanı'nı ziyaret, saat 12.00 kortejle şehir turu, saat 14.00 iki okul ziyareti ve promosyon dağıtımıyla devam edecek. Konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Fatih Han Ünal, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. M. Hilmi Güler'in de programa katılacağını açıkladı.

"Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) saat 14.00'te iki etaplı eğiticilerin eğitimi semineri, saat 14.30'da Ordu Lisesi önünde Doğal Gaz Dağıtım Şirketi (AKSA) Fındık Gaz ilk kaynak töreni, AKM'de Bakan Güler'in eğiticilerin eğitimi hitaben konuşması, saat 18.00'de Bakan Güler ve üst düzey bakanlık bürokratlarının iş adamları ve sanayicilerle buluşması."

'Enerji Verimliği Projesi'nin pazar günü saat 16.00'da Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda Bakan Güler'in de katılacağı Ayna Grubu konseriyle devam edeceğini hatırlatan Ünal, saat 17.00'de Darıca-ı HES ziyaretlerinin de yapılacağını kaydetti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.