Aygün'ün odasında "suikast" silahı!

Aygün'ün odasında "suikast" silahı!

Meclis Başkanı Nuri Gürgür, 10 Nisan 2008 tarihinde Aygün'ün çalışma ofisindeki şofbenin içinde 'Glock' marka bir tabanca bulunduğunu açıkladı.

Meclis Başkanı Nuri Gürgür, 10 Nisan 2008 tarihinde Aygün'ün çalışma ofisindeki şofbenin içinde 'Glock' marka bir tabanca bulunduğunu açıkladı.

Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alınan ATO Başkanı Sinan Aygün'ün odasında yapılan arama sürerken, ATO Meclis Başkanı Nuri Gürgür, 10 Nisan 2008 tarihinde Aygün'ün çalışma ofisindeki şofbenin içinde 'Glock' marka bir tabanca bulunduğunu açıkladı. Bu silahı şofbeni onaran tamircinin bulduğunu ve Aygün'ün konuyu emniyete bildirdiğini söyleyen Gürgür, "Aygün, 10 Nisan Polis Karakolu'nu arıyor. Olayı haber veriyor. Emniyet görevlileri tutanak tutuyor. Halen emniyetten bize bir açıklama gelmedi" diye konuştu.

Gürgür, düzenlediği basın toplantısında ATO Başkanı Aygün'e bir komplo kurulduğunu ileri sürerek, 10 Nisan 2008 tarihinde yaşadıkları bir olayı şu şekilde anlattı:

"Aygün'ün çalışma ofisinin arka tarafında bozuk olan şofbeni tamir etmek için gelen tamirci şofbenin içinde olan bir tabancayı düşürüyor. Şofbenin içinden Glock marka bir silah çıkıyor. Daha sonra Sinan Aygün 10 Nisan Polis Karakolu'nu arıyor ve olayı emniyete haber veriyor.

 Emniyet görevlileri tutanak tutuyor. Ama hala bize emniyetten bir açıklama gelmedi. Bu tabanca nedir diye bir açıklama gelmedi. Bu ilginç bir olaydır. Bu tabancayı oraya koyan Sinan Aygün olamayacağına göre, bu tabancanın oraya kimin tarafından ve ne amaç yerleştirildiği bilinmiyor. Şofben bozuk olmasaydı, burada yapılacak olan arama da doğal olarak o tabancanın Aygün tarafından anlatılması mümkün olmayacaktı. Olay ilginç ve düşündürücüdür."

Gürgür, Aygün'ün evinde 4 saat arama yapıldığını belirterek, ofisteki aramanın da uzun süreceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.