Atletizm şampiyonluğuna daire sözü

Atletizm şampiyonluğuna daire sözü

Fatsalı iş adamı Adnan Yavuzer, atletizm dalında Türkiye Şampiyonası'na katılan Fatsa Ticaret Meslek Lisesi Atletizm Takımı öğrencilerini ve Necati Çetinkaya İlköğretim Okulu ...

Fatsalı iş adamı Adnan Yavuzer, atletizm dalında Türkiye Şampiyonası'na katılan Fatsa Ticaret Meslek Lisesi Atletizm Takımı öğrencilerini ve Necati Çetinkaya İlköğretim Okulu öğrencilerini bilgisayar ve cep telefonu ile ödüllendirirken, ilköğretim okulu öğrencisi Kübra Karcı'ya Dünya Şampiyonası'na katılması halinde anahtar teslimi bir daire sözü verdi.

                  


Müteahhit iş adamı Adnan Yavuzer, Fatsa Ticaret Meslek Lisesi Atletizm Takımı öğrencilerinin ve Necati Çetinkaya İlköğretim Okulu öğrencisinin Kütahya'da yapılan Türkiye Şampiyonası'na katılmak üzere yola çıkmaları sırasında tesadüfen rastladığını ve bu sırada kendilerine “Birinci olarak dönün sizi ödüllendireceğim” sözünü verdiğini belirterek, “Ama öğrencilerimiz Kütahya'da derece yapamamışlar ama onlar benim gönlümün birincileri. Oradaki sonuç benim için hiç önemli değil.

   Bir iş adamı olarak başarılı öğrencileri her zaman destekleyeceğimizi söylemiştim ve halen de söylüyorum. Yeter ki öğrencilerimiz başarılı olsun. Bize düşen bu konuda ne varsa her zaman göreve hazırız” dedi.

  Öğrencilerin ödüllerini takdim eden Kayamakam Mustafa Selman Yurdaer ise iş adamı Adnan Yavuzaer'e gösterdiği örnek davranışından dolayı teşekkür etti.

    İş adamı Adnan Yavuzer, Fatsa Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Burcu Özyurt'a bir laptop, Nurşen Alınlı, Melek Genç, Derya İlkişi, Kübra Kazel ve Banu Yücel'e birer cep telefonu, Necati Çetinkaya ilköğretim Okulu öğrencisi Kübra Karcı'ya da bir masa üstü bilgisayar hediye etti.

  İş adamı Yavuzer, Necati Çetinkaya ilköğretim Okulu öğrencisi Kübra Karcı'ya Dünya Şampiyonası'na katılması halinde daire vereceğinin sözünü de verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum