Alucra MYO'nun temeli atıldı

Alucra MYO'nun temeli atıldı

Giresun Üniversitesi'ne bağlı Alucra Meslek Yüksek Okulu'nun (MYO) yeni hizmet binalarının temel atma töreninde Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, halkın iştirak etmediği, ortak olmadığı, desteklemediği hiçbir teşebbüs, hiçbir girişim ve hiçbir projenin baş

Giresun Üniversitesi'ne bağlı Alucra Meslek Yüksek Okulu'nun (MYO) yeni hizmet binalarının temel atma töreninde Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, halkın iştirak etmediği, ortak olmadığı, desteklemediği hiçbir teşebbüs, hiçbir girişim ve hiçbir projenin başarılı olmayacağını söyledi.

Taşkesen, Alucra ilçesinde Giresun Üniversitesi'ne bağlı Alucra Meslek Yüksek Okulu'nun (MYO) yeni hizmet binalarının temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Alucra MYO'nun, Alucralı işadamları tarafından yaptırıldığını, bundan da büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

 Alucralı işadamlarının yaptıracakları Meslek Yüksek Okulu binasının halkın devletine desteğinin güzide örneklerinden birisi olduğunu vurgulayan Taşkesen," Özlediğimiz insan modeli, üreten, sadece kendi hayatına değil, çevresine, memleketine, ülkesine katma değer sağlayandır.

Burada bulunanların gözlerine baktığımda bu insan modelinin numunelerini görüyorum. Nüfus kütükleri başka yerde olsa da, aşlarını başka diyarlarda kazansalar da gönül kütüğü Giresun'a kayıtlı olanlar bu güzel mekandan kopmamışlar, kazançlarını, imkanlarını Giresun'un dertleri için seferber etmişlerdir. Onların bu memleket sevgisi cenabı hakkın fındıkla birlikte bahşettiği belki de en büyük nimettir" dedi.


Halkın iştirak etmediği, ortak olmadığı, desteklemediği hiçbir teşebbüs, hiçbir girişim ve hiçbir projenin başarılı olmayacağını savunan Taşkesen," Halkın destek verdiği, ortak olduğu zamanda aşılamayacak engel, çözülemeyecek sorun yoktur. Bugün burada halkın meselelerine, kaderine sahip çıkmanın güzel bir örneğini yaşıyoruz" diye konuştu.


Konuşmaların ardından Vali Taşkesen, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli ile Alucra MYO'nun yapımına destek veren işadamı Refik Bulutçu tarafından hizmet binasının temeli atıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.