Alternatif Tıp Konferansı

Alternatif Tıp Konferansı

Alternatif Tıp Uzmanı Dr. Şuayip Dağıstanlı, Trabzon’da Alternatif Tıp ve Biyoenerji Üzerine Bir Konferans Verdi

Alternatif Tıp Uzmanı Dr. Şuayip Dağıstanlı, gelinen noktada insan beyninin yüzde 7"sinin kullanılabildiğini ve yüzde 93"lük kısmın hala gizemini koruduğunu belirterek şua yöntemiyle bu gizemli kısmı hareket geçirmeyi amaçladığını söyledi.
Akçaabat Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi"nde "Biyoenerji, biyoelektrografi, trans ve kuantum düşüncesiyle insanın içinde var olan gücü keşfetmesi" konulu uygulamalı bir konferans veren Dr. Dağıstanlı, modern tıbbın tek başına çare bulamadığı birçok hastalığın tedavisinde tamamlayıcı olarak alternatif tıbbın devreye girdiğini kaydetti. Alternatif tıp seçeneğinin her geçen gün insanların umut kapısı haline geldiğini dile getiren Dr. Dağıstanlı, kendisinin de bir biyoenerji uzmanı olarak alternatif tıp yöntemlerinden biri olan şua yöntemiyle hastalıkların tedavisi için çalıştığını ifade etti.
İnsan vücudunda yedi enerji düğüm noktası bulunduğunu ve bunlara çakra adı verildiğini belirten Dr. Şuayip Dağıstanlı, “Bu çakraların tıkanması sonucu çeşitli rahatsızlıklar ortaya çıkar. Bu çakraları çalıştırmak için kendi kendini programlama yöntemi ya da şua metodu adı verdiğimiz bir yöntemi kullanıyoruz. İnsanın içinde bilinmeyen, keşfedilmeyi bekleyen büyük bir güç var. Bugün gelinen noktada bir insan, beyninin yüzde 6-7"sini kullanabiliyor. Beynin yüzde 93"lük kısmı ise hala gizemini koruyor. Bu noktada bu gizeme, bilgiye nasıl ulaşılacağı, bu çerçevenin dışına nasıl çıkılacağı önem kazanıyor. Ben de şua yöntemiyle bunu yapmaya çalışıyorum” dedi.
İnsanların içindeki mevcut gücü açığa çıkarmak için enerjiyi harekete geçirmek gerektiğini vurgulayan Dr. Dağıstanlı, “Şua yöntemiyle bilinç ve bilinçaltı arasındaki kısma hitap ediyorum. Alternatif tıp doktoru olarak temel amacım, insanların hasta olmalarını önlemek. Bu hastalıkların oluşmasını önlemek için de manyetik dalga ve titreşimleri doğru yaymak önem kazanıyor” diye konuştu.
Dr. Dağıstanlı, daha sonra biyoenerjinin tabiat ve insan bedenindeki önemini anlatan bir sunum yaptı ve dinleyicilerin sorularını cevaplandırdı. Dr. Dağıstanlı"nın katılımıyla yarın da aynı yerde biyoenerji konulu bir seminer verilecek.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.