AKP Ordu teşkilatı seçim sürecine girmiş

AKP Ordu teşkilatı seçim sürecine girmiş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, teşkilat olarak gündemlerinde kapatma davasının bulunmadığını belirterek...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, teşkilat olarak gündemlerinde kapatma davasının bulunmadığını belirterek, "Bizim gündemimiz farklı, biz işimize devam ediyoruz" dedi.
Parti olarak kendi gündemlerinin 'halka hizmet' olduğunu belirten Fatih Han Ünal, milletvekillerinin vatandaşlarla buluşurken teşkilat olarak kongre sürecine girdiklerini kaydetti.
Her cumartesi bir milletvekilinin parti binasına gelerek halk günü düzenlediğini ve vatandaşların Ankara'ya kadar gitmek yerine sorunlarını parti binasında çözüme kavuşturduğunu, kendilerinin de teşkilat olarak kongre sürecine gireceklerini dile getiren Ünal, "AK Parti olarak kongre sürecine girdik.
Bu süreçte yeniden yapılanma, yenilenme imkanı bulacağız. Kan değişimi yaparak çok daha dinamik bir teşkilat yapısıyla seçimlere hazırlanacağız. Bizim gündemimiz tamamen halkın gündemidir. Biz işimize bakıyoruz" dedi.

Kapatma davası ile ilgili olarak genel merkezin tüm çalışmaları yerine getirdiğini kaydeden Ünal, "Parti kapatmak, anlayışı kapatmak, o insanları kapatmak anlamına gelmiyor. Böyle bir durumda demokrasinin güçlenme imkanı yoktur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.