AKP il Başkanı Tomakin'den Listelere "Maruzatlı Yakınmalı Şikayet"

AKP il Başkanı Tomakin'den Listelere "Maruzatlı Yakınmalı Şikayet"

Ordu halkı aday listelerimize çok ciddi bir şekilde itiraz ediyor. Ordu’da yapılmış bunca işlerin üzerinden böyle bir aday listesi ile milletimizin karşısına çıkmanın, seçim günü akşamı Ordu ilimizde milletvekili seçimlerinde yaşayabileceğimiz riskleri a

AKP il Başkanı Tomakin'den Listelere "Maruzatlı Yakınmalı Şikayet"

Ak Parti Ordu il başkanı Âli Tomakin Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ak Parti Ordu milletvekili adaylarının Ordulular tarafından kabul görmediğini düşünerek Facebook sayfasından AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan'a yakınmalı bir maruzat yayınladı.

Maruzatı aynen yayınlıyoruz:

halit-tomakin1.jpegYüzyılın seçimine yaklaşık bir ay kaldı.

Aday listelerimiz Genel Merkez tarafından ilan edildi ancak İl Başkanı olarak bulunduğum şehirde sorumluluğu üzerinde taşıyan birisi olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza ancak buradan seslenme şansım var çünkü sesimiz ulaştırılmıyor.
Ordu halkı aday listelerimize çok ciddi bir şekilde itiraz ediyor.

Ordu’da yapılmış bunca işlerin üzerinden böyle bir aday listesi ile milletimizin karşısına çıkmanın, seçim günü akşamı Ordu ilimizde milletvekili seçimlerinde yaşayabileceğimiz riskleri açıkçası üstlenmek istemiyorum.

Dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanım, sesimizi duymanızı ve geldiğimiz noktada istifanın eşiğinde olduğumuzu arz ediyor, takdir ve talimatlarınızı bekliyoruz.
Saygılarımla...

halittomakinadaylaraitiraz.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.