AKP Gençlik Kolları turnuvasında Giresunspor sampiyon oldu

AKP Gençlik Kolları turnuvasında Giresunspor sampiyon oldu

AK Parti Gençlik Kolları 3. Futbol Turnuvası'nda, Karadeniz Bölge Şampiyonu Giresunspor oldu.

AK Parti Gençlik Kolları 3. Futbol Turnuvası'nda, Karadeniz Bölge Şampiyonu Giresunspor oldu.


3 yıldır geleneksel olarak yapılan ve 7 takımın katıldığı Gençlik Kolları Futbol Turnuvası final maçında Orduspor ile Giresunspor karşılaştı. İlk yarısı 1-1 berabere biten karşılaşmadan Giresunspor 5-3 galip ayrılarak bölge birincisi oldu. Karşılaşma sonrası yapılan kupa töreninde şampiyon Giresunspor'un kupasını AK Parti Giresun Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özkaya ve AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal verdi.


AK Parti Ordu İl Başkanı Ünal, kupa töreninde yaptığı konuşmada, böyle bir turnuvayla bir ilke daha imza attıklarını söyledi. Kazananın olmadığını ve AK Parti'nin kazandığını belirten Ünal, "Partimiz birçok çalışmasının yanı sıra spor faaliyetlerini de ihmal etmedi. Bölge olarak Giresun ve Ordu birçok konuda olduğu gibi sporda da birleşti. Omuz omuza bir kardeşlik örneği gösterdiler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.


AK Parti Giresun Gençlik Kolları Başkanı Özkaya ise Karadeniz Bölgesi'ni en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade ederken, AK Parti Ordu Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Usta da Giresunspor'a başarılar diledi.
Giresunspor, Adıyaman'da düzenlenecek ve 8 takımın katılacağı finallerde Karadeniz Bölgesi'ni temsil edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum