Akp bir cinayet örgütü

Akp bir cinayet örgütü

AKP'nin tüccar siyaset sloganı emekçi halkımızın ölüm fermanına dönüşmüş bulunuyor. Kâr arayışı bir cinnet halini almıştır ve ülkemizin para babaları, AKP'li belediyelerden ya da bakanlıklardan aldıkları veya almaya bile gerek görmedikleri icazetlerle par

Akp bir cinayet örgütü

AKP bir cinayet örgütü haline gelmiştir
Tuzla tersaneleri, inşaat alanları, kaçak imalathaneler, Zonguldak madenleri... Şimdi de Kahramanmaraş'ta bir baraj inşaatında vana patladı.

Dört işçi boğuldu.

İşçi sınıfımız yarın öbür gün en az dört cenaze daha kaldıracak anlamına geliyor bu!

AKP'nin tüccar siyaset sloganı emekçi halkımızın ölüm fermanına dönüşmüş bulunuyor. Kâr arayışı bir cinnet halini almıştır ve ülkemizin para babaları, AKP'li belediyelerden ya da bakanlıklardan aldıkları veya almaya bile gerek görmedikleri icazetlerle paraya koşmaktadırlar. Emekçilerin cesetlerini çiğneyerek!

Daha önceki gün İstanbul'da yetkisiz ve ehliyetsiz bir taşeron firmanın neden olduğu doğal gaz cinayetini, bugün dört kardeşimizin boğulmasının izlemesi acıdır. Ancak şaşırtıcı değildir. Son dönemlerde baraj inşaatı da bol keseden dağıtılan izin ve kredilerle bir vurgun sektörü haline gelmiştir. Dört emekçi bu uğurda ölmüş bulunuyor.

AKP artık tescilli bir cinayet örgütüdür. Şimdi de, asgari ücretle ve muhtemelen sigortasız çalıştırılan bir işçinin denetim görevini aksattığı söylenecek ve cenazelerin üstü örtülmek istenecektir. Katil firmanın ise ölenlerin ailelerine rüşvet vermeye hazırlandığını tahmin edebiliriz.

İşçi sınıfımız, emekçi halkımız AKP'yle davalı hale gelmiştir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum