8 Mayıs’ ı kuaförler günü ilan ettiler

8 Mayıs’ ı kuaförler günü ilan ettiler

Ordu'nun Fatsa ilçesinde çalışan bayan kuaförleri 2. kez bir araya geldikleri gecede 8 Mayıs tarihini 'bayan kuaförler günü' ilan etti.


Bolaman Beldesi Gölbaşı Mahallesi'nde bulunan Marina Restaurant'ta bayan kuaförlerin düzenlediği dayanışma gecesine Madeni Eşyalar Odası Başkanı Ayhan Baş, 2. Başkan Harun Uysal, Denetim Kurulu Başkanı Yusuf Kaynaroğlu ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Kadıoğlu, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Sedat Bilgili de katıldı.

Gecede bayan kuaförler adına bir konuşma yapan Şadiye Öklük, 8 Mayıs tarihini bayan kuaförler günü ilan ettiklerini belirterek, “Amacımız Fatsa'da çalışan bayan kuaförleri içine alan bir oluşum meydana getirmek ve onları bir çatı altında toplamak, yılda bir gün de olsa bir araya gelip sorunların tartışıldığı çözüm önerilerinin sunulduğu bir platform oluşturmaktır. Böylece ekonomik ve sosyal yönden güç birliği oluşturmak istiyoruz” dedi.

Bayan Kuaförlerin bağlı oldu Madeni Eşyalar Odası Başkanı Ayhan Baş ise bayan kuaförlerin odadan talep edip de uymak zorunda olduğu fiyat listelerine uymaları konusunda istekte bulunarak, “Bayan kuaförlerimiz birbiri arasında rekabet yapmadan ve birbirini ezdirmeden verilmiş olan fiyat tarifelerine uyarak mesleklerini dayanışma içinde sürdürmelidir” diye konuştu.
Gecede Madeni Eşyalar Odası Başkanı Ayhan Baş tarafından bayan kuaförü Şadiye Öklük ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Sedat Bilgili'ye çalışmaları anısına plaket verildi. Kuaförler daha sonra çalınan müzik ve söylenen şarkılar eşliğinde eğlendi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.