29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajları

Ülkemizi, sürekli olarak gelişen ve değişen dünyada hak ettiği konuma getirmek için, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hukuk devleti normlarıyla, insan hak ve hürriyetleriyle, ekonomisiyle, sanayisiyle, eğitim düzeyi ve her bakımdan mutlu oldu

Vali Muammer EROL'un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümünü, millet olarak büyük bir coşku, mutluluk ve gurur içerisinde kutluyoruz.


Şan ve şeref destanlarıyla dolu tarihimizden aldığımız azim, cesaret ve vakarla Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında birlikte yürümenin engin gururunu yüreklerimizde hissediyoruz.
Cumhuriyet; Milletimizin tüm imkânsızlıklara rağmen vatan sevgisi ve istiklal aşkıyla, bağımsızlığına kavuşabilmek için giriştiği milli mücadele neticesinde filizlenen halkımızın üstün iradesidir.

img-5112-001.jpeg
Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bugüne, bölünmez vatan toprakları üzerinde, ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesi altında, tek millet olarak yaşama uğrunda her şeyini feda edebilme anlayışına sahip olduk, bu ruhu tüm benliğimizde hissetmeye ve yaşatmaya devam edeceğiz.


Ülkemizi, sürekli olarak gelişen ve değişen dünyada hak ettiği konuma getirmek için, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hukuk devleti normlarıyla, insan hak ve hürriyetleriyle, ekonomisiyle, sanayisiyle, eğitim düzeyi ve her bakımdan mutlu olduğu bir Türkiye hedefine ulaşmak için bütün gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.


Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, Cumhuriyetimizin kuruluşunda emeği geçen kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyor, Ordulu hemşerilerimizin ve bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.

Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Bugün, bir mucizenin 100’üncü yaşını kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Cumhuriyet, Türk milletinin azim ve kararlılığıyla şekillenen büyük bir dönüm noktası, bir ulusun özgürlük ve bağımsızlık sevdasının en güçlü simgesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yürütülen destansı mücadeleyle elde edilen Cumhuriyet; milletimizin hür iradesine olan inancına ve vatan topraklarının bölünemeyeceğine dair tarihi bir ispat, ulusumuza bırakılmış en büyük mirastır.img-5208.jpeg

Bu ülkenin evlatları olarak her birimiz geçmişi sadece hatırlamakla değil, onun üzerine daha iyi bir gelecek inşa etme sorumluluğunu taşımaktayız. Bu noktadaeğitim kurumları olarak üzerimize düşen en mühim görevlerden biri de bilimin rehberliğinde ülke kalkınmasına katkı sağlamayı sürdürmek ve bu gurur verici mirası omuzlarımızda yükselterek daima ileriye taşımaktır.

Bir asırlık mucizenin yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, gazilerimizi ve vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.

Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılı kutlu olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.