2 YILDA 1 MİLYON 138 BİN TL

2 YILDA 1 MİLYON 138 BİN TL

İtalyan bir firma tarafından yürütülecek "22 bin 500 İşletim Saat Bakımı"nın iki etapta yapılması planlanıyor. Bu kapsamda ilk etap çalışmaları 18 Nisan ile 22 Nisan tarihleri arasında yapılacak. İkinci etap çalışmalarının ise 15 Ekim- 15 Kasım 2016 tarih

TELEFERİKTE BÜYÜK BAKIM

 

DÜZENLİ BAKIMLARLA TELEFERİK DAHA DA GÜVENLİ 

 

Ordumuzun simgelerinden biri olan ve Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL AŞ tarafından işletilen teleferiğin “22 bin 500 İşletim Saati Bakımı” kapsamında birinci etap bakım çalışmaları, 18-22 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılacak.

Standart olan bu bakımla, en güvenli ulaşım araçlarından biri olan teleferiğin güvenilirliğindeki olası riskler test edilerek bertaraf edilecek. Ayrıca yolcular 2015 yılından itibaren, istenmeyen olaylara karşı  ferdi kaza sigortası ile de sigortalanıyor. 

 

BAKIM İÇİN 2 YILDA 1 MİLYON 138 BİN TL HARCANDI

 

Ordumuzun turizm hizmet alanı içerisinde önemli bir yere sahip olan teleferiğin yıllık bakım giderleri de dikkat çekiyor. Geçen süre içerisinde dönemsel olarak bakıma alınan teleferikte, sadece 2015 yılında tamir ve standart bakım için 538 bin lira harcama yapılırken, 2016 yılında da ağır bakım gideri olarak toplam 600 bin lira harcama yapılması planlanıyor.

 

Son 2 yıl içinde toplamda 1 milyon 138 bin lira bakım harcaması yapılan teleferiğin düzenli olarak saatlik, aylık, 6 aylık ve yıllık periyodik olarak bakımları yapılıyor. Yapılan bakımlar sonucunda teleferiği kullanan ziyaretçilerimiz daha güvenli bir seyahat gerçekleştiriyor. 

 

İtalyan bir firma tarafından yürütülecek "22 bin 500 İşletim Saat Bakımı"nın iki etapta yapılması planlanıyor. Bu kapsamda ilk etap çalışmaları 18 Nisan ile 22 Nisan tarihleri arasında yapılacak. İkinci etap çalışmalarının ise 15 Ekim- 15 Kasım 2016 tarihleri arasında yapılması planlanmaktadır.Teleferik bu tarihler arasında da hizmet veremeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.