Salih Ziya CÖRÜT

Salih Ziya CÖRÜT

BEYLİKDÜZÜ ORDULULAR DERNEĞİ KURULDU...

BEYLİKDÜZÜ ORDULULAR DERNEĞİ KURULDU VE

 ORDU  DERNEKLERİNE YENİ BİR HALKA  DAHA ! 

      14.02.2009 Cumartesi günü Saat :  15.00"de Beylikdüzü Ordulular Derneğinin Açılış kurdelası yoğun bir kalabalık eşliğinde Gürpınar Belediye Başkanı Sayın Velittin KÜÇÜK ve Eski Orman Bakanımız Ersin TARANOĞLU tarafından görkemli bir şekilde kesildi. 

      Özcan TÜRKMEN"in başkanlığında kurulan yeni derneğin Ordululara yakışan bir mekanda kurulması elbette takdir edilecek bir davranıştır.  

      Şüphesiz bu derneğin Ordululara kazandırılmasında Beylikdüzü"nün ilk kurucu Belediye Başkanı Değerli hemşehrimiz Sayın Orhan TIRAŞOĞLU"nun da payı inkar edilemez. 

      Bu açılışın en önemli olayı ise siyaset sahnesinde mücadele eden Beylikdüzü Belediye Başkan Adaylarının birbirine karşı göstermiş oldukları nezaket, çağdaşlık örneği olarak dikkatlerimizden kaçmadı. 

      Özellikle Ordulular adına ev sahibi olarak MHP"den Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı  olan Gürpınar Belediye Başkanı değerli hemşehrimiz Sayın Velittin KÜÇÜK"ün rakip konumunda olan Ak Partinin adayı Yusuf UZUN"a göstermiş olduğu ilgi ve alaka elbette Orduluların ne denli misafirperver olduğunun kanıtı idi.  

     Bu asil davranışından dolayı Sayın Velittin KÜÇÜK"ü bizler de bir kez daha kutluyor ve tebrik ediyoruz. Konuşmasında yıllar öncesinden Ak Parti adayı ile dostluklarının olduğunu, yine dostça bir seçim olacağını, seçim sonucu ne olursa olsun, dostluklarının devam edeceğini vurgulayarak Orduluların arasında bulunmalarından duyduğu memnuniyetlerini ifade ile teşekkür ettiler. 

     Elbette Ordef Genel Başkanı olarak bizler de bu oluşumdan memnuniyet duyduk. Gelecekte Özcan TÜRKMEN gibi geleceği olan gençlerimizin önderliğinde kurulan derneklerimizin katılımı ile Federasyonumuzun daha da güçleneceği kanaatindeyiz. Bu nedenle bizler de yeni kurulan derneğin Ordu camiamıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, kurucu başkan Özcan TÜRKMEN ve beraberindeki arkadaşlarını en kalbi duygularımla kutlayarak tebrik ediyoruz. 

                                               Salih Ziya CÖRÜT

                                               ORDEF Genel Başkanı 
 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar