Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

BİR OLMAK DİRİ OLMAK BU OLSA GEREK

 

Haftalarca sıkıntı ve sitres dolu saatleri yaşayan Orduspor kurmayları ile yönetim bu haftaya moralli girelim diye çok mücadele etti. Sonra ilin Valisi, iş adamlarıda ziyarette bulunarak, sporculara moral vermeye çalıştılar.

Orduspor 8 puan kaybetmiş ama yinede zirveden kopmayarak, bu işin ne anlama geldiğini, kendinden daha iyi kaç takım olabilirki diye rakiplerini süzerek, artık yolum belli diye zirvede olmasının şart olduğunu bu maçta attıgı dört golle dost düşman tüm rakiplerine göstermiştir.

Akhisar maçındaki oyundan çok, sahadaki sporcuların birlik içinde olmaları ve candan oynamaları en büyük seyir zevkimiz oldu. İyi oynamadık diyemesemde, eskisinden uzak ama yinede alkışlanacak oyun ile taraftara noral verdik.

Rakibe pozisyon vermeyen, hırslı oyun kurgusunu sahaya yansıtan takımın hocasının heyacanı ve sitresi kenardan saha içini gersede sporcuların her adımı olumlu, sistemli ve dogru idi. Neticeside 3 puan oldu.

Geçen üç haftanın karabasan gibi üzerine çöktüğü Orduspor’un zirveden inmesi, ilk beşte olması sonrada sakin olmuş numarası yapması kolaymıydı..? O’na bunu yap dediler. Üzülme dediler. Sanki onların giden 8 puanı idi.

Fakat yönetim çok terledi. Yoruldu. İnandığı şampiyonluğun gitmemesi için uykusuz kaldı fakat oldu. Orduspor destek ve moral ziyaretleri ile hasta yatağından kalkıp, taraftarına Akhisar maçından aldığı üç puanı götürüp verdi.

Altay maçı var. İzmirde. Kolay olmayacak, ama almak, yenmek farz olacak. Sünnet bundan sonra bizi istediğimiz yere götürmez. Sersem saç kel başta durmayacagı gibi, eğer sersem sporcun varsa onunlada bu maçları alamayacagın ortada.

Biz diz çöktük, tekrara ayağa kalktık. Şimdi bir olma, diri olma zamanı. Yoksa hedefin yakalanması çok zor olurda.

Önceki ve Sonraki Yazılar