Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

ARTIK YAN YANA GELME ZAMANI DEĞİLMİ?

 

ARTIK YAN YANA GELME ZAMANI DEĞİLMİ?

Herkes aynı safta olmasada, aynı düşünce etrafında buluşması mümkün görünmesede, konu Orduspor olunca saflar ve eller neden bir yerde oluşmazmış, bunun izahını yapmalı birisi.

Orduspor başkanı bugün Nedim Türkmen, delege bu görevi ona vermişse, bu isimde süresi içinde Orduspor kulübüne başkansa, bu takımda bu sezon bir zirve üzerinde yol almış gidiyorsa, o zaman kimsenin kimseye karşı oluşum içinde muhalefet yapması asla mümkün değildir.

Bu takımın içinde ki yöneticisinden, çalışan personeline kadar her kişi, bir yarış içindeki takımın yanında, “iktidarın vekillerini , siyasileri, ilin mülki amirini, belediye başkanını, eski başkanları, yöneticileri, basını ile sporcamiasını takımın bir adım yanında görmek istiyor.

Kimse ihanet içinde değil. Kimse bu yönetimdeki isimleri beğenmesede Orduspor’a hizmet ettikleri süre içinde karşılarında değil. Olanda zaten ya kendini yada Orduspor’u inkar ediyor demektir. Sevmek başka yanında olmayı becerebilmek başka iştir.

Zayıfta olsa liğdeki rakibimiz olan Akhisarı 4 golle yendik. Bu hafta ciddi bir rakiple İzmirde oynayacağız. Maddi ve manevi her Ordulu’nun yönetimin yanında olmasından doğal ne olabilir ki?

Dün eski başkanlara yapılmayan yardım ve desteği bari bu kadar sona yaklaşmışken bu takıma, yönetimine yapmamalımı insanlar?

Onun için elindeki isimlerle, gurubunun en iyi üç takımından biri olan Orduspor’u İzmir’de üç puana yollamak bizim işimiz olmalı.

Falancı şunu demiş filancı bunu demiş yerine falancı yada filancı gelin el ele yolumuza gidelim desek kötümü olur?

Önceki ve Sonraki Yazılar