BELEDİYE YÖNETİMİNDEN ÖZÜR BEKLİYORUZ

Demokrasi demek çok seslilik demektir.Her fert hakaret etmediği  ve kişilik haklarına saldırmadığı sürece düşüncelerini özgürce söylemekte serbesttir.

 

 
Son Belediye Meclis toplantısında biz Ak-Parti grubu olarak iki tane soru önergesi verdik. Bu bizim en demokratik hakkımız. 
 
Sayın Belediye Başkanı Ordu halkını ve Ordu basınının büyük bir kısmını sindirdiği gibi bizimde sesimizi kısmak istiyor.
 
Bu tür demokratik haklarımızı kullanmamıza asla tahammül edemiyor. Daha önceki meclis 
toplantılarının birinde "Size de bu yakışır diyerek" diyerek bize  hakaret etmiş ve özür dilemesini istememize rağmen özür dilememiş idi.
 
 
Son meclis toplantısında ise verdiğimiz soru önergesine karşı  çok büyük tepki göstererek hakaret içeren sözler kullanıldı. 
 
Belki de Ordu tarihinde ilk defa bir meclis toplantısında ".erefsizler" tabiri kullanılarak hakarette bulunuldu. Başkan Yardımcılarından Cengiz Okur  bu yakışıksız üslup ile Belediye Meclisi'nin tümüne hakaret etmiştir.
 
Bu gün yine meclis toplantısı var. Biz bu gün Cengiz Okur'un Belediye Meclisinden özür dilemesini bekleyeceğiz.
Eğer bunu yapmaz ise, biz Ak-Parti grubu olarak yasal süreci başlatmak durumundayız.
 
Biz muhalefet görevini daha yeni başlattık. İki yıl Belediye yönetimine süre tanıdık. Bundan sonra bu tür demokratik haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı  bilmeleri gerekir.
 
Hiç bir kimse de bizi bu tür saldırgan üsluplarıyla sindiremez. Biz şimdi Belediye yönetimini daha soğukkanlı olmaya ve Belediye meclis toplantılarını germememeye davet ediyoruz.
 
Tekrar ediyorum, Ordu'da bir ilki başlatarak "Bizimkiler" ve"Ötekiler" ayrışımından vazgeçin.
 
Belediye Meclis üyelerine yılbaşı yemeği veriyorsunuz. Orada bile  "ÖTEKİLER" davetli değil.
İnşallah bu yemek paralarını cepten ödemiştirsiniz. 
 
SON SÖZ.ÖZÜR BEKLİYORUZ. HER İKİ KONUDA DA.

Önceki ve Sonraki Yazılar