Yılbaşına Tamam

Yılbaşına Tamam

Yılbaşına kadar tamamlanması planlanan açık spor tesisi kapsamında 1.146,09m2’lik halı saha, 675,25 m2’lik tenis sahası, toplamda 126,00 m2’lik 2 bay, 2 bayan soyunma odası, 1 adet tedavi odası,I 4 adet WC ve 4 adet duş yeri bulunuyor. Ayrıca 330,00 m2’li

Ordu+Üniv..1.jpg

24 saat aktif yerleşke oluşturma gayreti ile büyük emek sarf eden ODÜ yönetimi, modern yaşam alanlarını doğa ile birleştirerek çağın gereksinimlerini mensupları ile buluşturuyor.
Yapılanma çalışmalarının aralıksız sürdüğü Ordu Üniversitesi, fiziki kapasitesine açık spor tesisi de yapmaya devam ediyor.

ODÜ Açık Spor Tesisi ile Merkezi Kantin Yılbaşına Kadar Tamamlanacak

Yılbaşına kadar tamamlanması planlanan açık spor tesisi kapsamında 1.146,09m2’lik halı saha, 675,25 m2’lik tenis sahası, toplamda 126,00 m2’lik 2 bay, 2 bayan soyunma odası, 1 adet tedavi odası,

IMG_4937.JPG

4 adet WC ve 4 adet duş yeri bulunuyor. Ayrıca 330,00 m2’lik merkezi kantin ile yürüyüş yolları, oturma bankları ve yeşil alanların da yer alacağı projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yapımı devam eden açık spor tesisi inşaatını yerinde inceleyen Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, tesisin yapımını üstlenen taşıyıcı firma yetkililerinden inşaatın son durumuna ve gelişim sürecine dair bilgiler aldı. Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, kararlı adımlarla sürdürdükleri alt yapı çalışmalarının meyvelerini aldıklarına da değinerek menfez çalışmalarının tamamlanmasıyla sürekli yaşanan sel baskınlarının artık son bulduğunu dile getirdi. 

IMG_9404.JPG

ODÜ’nün yeni eğitim-öğretim yılında kayıt yaptıran öğrencilerle birlikte 16 bini aşan nüfusa hitap ettiğine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, değerlendirmesine şu ifadelerde devam etti:

“Gerek akademik gerekse fiziki anlamda her geçen gün daha da büyüyen üniversitemiz hem mimarisiyle hem bilimsel çalışmalarıyla hem de şehre vizyon kazandıracak güçlü kadrosuyla bölgesel kalkınmada dolayısıyla da ülke kalkınmasında itici bir güç olma konusunda önemli adımlar atmıştır. Genç yaşımıza göre akademik, fiziki ve öğrenci kapasitesine dair rakamlarla bugün geldiğimiz nokta yadsınamaz derecede önemlidir. Ordu Üniversitesi, tercih edilirlik oranıyla başarısını ve kalitesini ispatlamış, bilimsel anlamda da evrensel değerler ışığında araştırmacı ve akademik kimliğini perçinleyici çalışmalarda bölge halkına hitap etmeyi amaç edinmiştir. Öğrencilerimiz ve personelimizin gereksinimleri doğrultusunda tasarladığımız yeni yaşam

IMG_9387.JPG

 alanları ve alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıylaODÜ’nün bugünkü şantiye görünümü büyük oranda ortadan kalkacak, ODÜ doğayla barışık ihtiyaca cevap verebilen mimarisiyle bölgesine ivme kazandıracaktır.”

Arazi şartlarının inanılmaz sıkıntılarına ve yerleşke alanıyla çevresinin yapılanmaya hiç de uygun olmaması gibi olumsuz şartlara rağmen 3. etap alt yapı çalışmalarında 1.500 metre asfalt yol, 500 metre kaplamalı yolda son aşamada olduklarına da değinen Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, halı saha, tenis sahası, merkezi kantin ve soyunma odalarını kapsayan açık spor tesisinin yapımında önemli aşamaların tamamlandığını ve geriye kalan yaya yolları, yol ve çevre aydınlatmaları gibi çalışmaların yılbaşına kadar tamamlanmasını planladıklarını belirtti.

IMG_8955.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.