52 ORDUSPOR , TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK PAROLASI İLE HAZIRLANIYOR

52 ORDUSPOR , TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK PAROLASI İLE HAZIRLANIYOR

11 günlük Ordu kampı ile sezon hazırlıklarına başlayan takımımız 4 günlük iznin ardından 2.etap kamp çalışmalarına Bolu / Vonresort Abant Otel’de 8 Ağustos tarihinde başlayacaktır.Yeni sezona tek hedef Şampiyonluk parolası ile hazırlanan takımımız

52 ORDUSPOR , TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK PAROLASI İLE HAZIRLANIYOR

52 Orduspor kulübü yönetiminden yapılan açıklamada;Yeni sezon öncesi hazırlık çalışmaları kapsamında, yeni oluşan yönetim kurulumuz ve transfer komitemiz başkanımız Şükrü Bodur başkanlığında ivedi olarak transfer çalışmalarına başlamış ve 15 günlük bir süre içerisinde iç ve dış transferde iddialı bir kadro kurarak kendi tesislerimizde sezon öncesi 1.kamp periyodunu tamamlamıştır.

img-0876.jpegBu sezon aramızdan ayrılan tüm futbolcularımıza emeklerinden dolayı teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz.

11 günlük Ordu kampı ile sezon hazırlıklarına başlayan takımımız 4 günlük iznin ardından 2.etap kamp çalışmalarına Bolu / Vonresort Abant Otel’de 8 Ağustos tarihinde başlayacaktır.


Yeni sezona tek hedef Şampiyonluk parolası ile hazırlanan takımımız 2.etap kamp programında hazırlık müsabakaları yapacaktır.

Hazırlık müsabaka programımız ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır.
13 gün sürecek 2.etap kamp çalışmalarımızın ardından takımımız lige hazırlık için şehrimize dönecek ve şehrimizde hazırlık müsabakalarına devam edecektir.


Yeni sezon hazırlık çalışmalarımızın yanında Alt Yapı çalışmalarımızda aynı titizlikle devam etmektedir.

Alt yapıdan sorumlu yönetim kurulu üyemiz Arda Çoluk’un himayelerinde yeni sezonda alt yapı takımlarımız için yapılanma çalışmalarımız devam etmektedir, denildi...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.