U 17 TAKIMI ŞAMPİYON OLDU.

U 17 TAKIMI ŞAMPİYON OLDU.

Pazartesi günü saat 15 de Giresun da Beşik düzü takımı ile kolay maçı final stresi ile oynayan Ordu spor, bazı taktiksel oyun anlayışı ile, güzel oyun yerine güzel sonuç ilkesini amaç edinince, bir iki oyuncu dışında üst düzey bir isimde ortaya çıkmasa d

 

U 17 TAKIMI ŞAMPİYON OLDU.

Mustafa KÖKSAL

Bir haftadır Giresun da devam eden U17 maçları  sonucunda, Trabzon Beşikdüzü spor takımını finalde “3-1”  yenen Ordu spor şampiyon olarak grubundan çıkmıştır. Burada,  Ordu spor takımının grubunda güçlü Trabzon İdman ocağı takımı vardı. O maç çok çetin geçti, istenmeyen olaylar yaşandı,  Trabzon takımının oyuncuları o kulübe yakışmayan hadiseler içinde sahada seyirciye, hakemlere küfürler ve kavgaya varan olaylar içinde olunca, maç yarım kaldı,  maç  sonucu da “3-0” olarak Ordu spor a bu maç tescil edildi.

Pazartesi günü saat 15 de Giresun da  Beşik düzü takımı ile kolay maçı final stresi ile oynayan Ordu spor, bazı taktiksel oyun anlayışı ile, güzel oyun yerine güzel sonuç ilkesini amaç edinince, bir iki oyuncu dışında üst düzey bir isimde ortaya çıkmasa da Ordu spor rakibine gücünü kabul ettirdi.

Üç güzel gol ile maçı da, grup birinciliğini alarak evine döndü. Şimdi hedef ikinci grup. Giresun da , takımımız da üç dört oyuncu gözlem altında idi. İsmi kalsın Giresun da çok sevdiğim ve Beşiktaş adına izlediği oyuncuları not alan kişi,  Ordu spor takımımız da öncelikle 2 ve  3 ismin kim  olduğunu bana sorunca anladım ki, bu çocukların takip edeni var. Bu bizim adımıza harika. Ama Ordu sporun da bu çocuklara alt yapısında ihtiyacı var. Hele bundan sonra yönetiminde alt yapısına daha çok önem vereceği yılların geldiği  bir durum içinde.

Ben Giresun da, dostlar arasında, son final maçında, Giresun takımının teknik hocası ve yardımcıları,  kulüp müdürü ve bir çok taraftarın izlediği yerde en azında Ordu spor A takımından bir hocanın da kendine bağlı genç sporcuları izlemesini beklerdim.

Bu olmadı. Keşke olsa idi. Harika olurdu.

Ordu sporu burada temsil noktasında onurlu bir duruş içinde temsil eden alt yapının hocaları ve sporcuları çok şeyi hak ettiler aslında. Çünkü o forma Ordu spor forması, oyuncularda kulübü temsil eden aslanlar olunca,  ortaya acayip güzel bir tablo çıktı. Bende orada yetkili biri olarak bu takımın her ferdi ile gurur duydum.

Çok güzeldi…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum