BAŞKAN KARLIBEL’DEN OBB İLE ALTINORDU BELEDİYESİNE YILBAŞI ÇAĞRSI!

BAŞKAN KARLIBEL’DEN OBB İLE ALTINORDU BELEDİYESİNE YILBAŞI ÇAĞRSI!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, gün içinde alışveriş süresini uzatmak, şehir merkezini canlı tutmak ve hava karardıktan sonrada şehir sakinlerimizi esnafımızla buluşturmak lazım diyerek Ordu Büyükşehir Bel

BAŞKAN KARLIBEL’DEN OBB İLE ALTINORDU BELEDİYESİNE ÇAĞRI!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, gün içinde alışveriş süresini uzatmak, şehir merkezini canlı tutmak ve hava karardıktan sonrada şehir sakinlerimizi esnafımızla buluşturmak lazım diyerek Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Altınordu Belediye’sini Ordu sokaklarını yeni yıl için süslemeye çağırdı.

otsoyilbasi-003.jpeg

Başkan Karlıbel yapmış olduğu açıklamada; “Bu konuyla ilgili işletmelerimizden gelen talepler var. Kiraların ve işletme maliyetinin arttığı, harcamaların azaldığı, alış verişin düştüğü kısaca ekonomik şartların zorlaştığı bir dönemden geçiyoruz. Birde ilave olarak gün erken kararıyor ve hava şartları zorlaşıyor. Gün içinde alış veriş süresini uzatmak, şehir merkezini canlı tutmak ve hava karardıktan sonrada şehir sakinlerimizi esnafımızla buluşturmak lazım.

img-6106.jpeg

Bunun için Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Altınordu Belediyemizi kentimiz sokaklarını yeni yıl için süslemeye çağırıyorum. Ülkemizde ve dünyada olduğu gibi Abartısız ve şık ışıklı figürlerle akşamları yaşanır ve aktif tutabiliriz. Ayrıca üniversitemiz ile işbirliği yapıp hem hava karardıktan sonra hem de hafta sonları bazı bölgelerde canlı müzik ve diğer sanat performansları ile bu kasvetli süreci renklendirebiliriz. Böylece şehrimiz canlanırken esnafımıza da hareket gelecektir.” İfadelerine yer verdi.

img-6108.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.