Vefatlar 25 12 2014

Mübarek mahallesinden merhum durmuşoğlu Sadık, Rüstü,Mehmet ve Hüsnü, Koz’un kardeşleri NAZIM KOZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün dönfelek camiinde kılınacak öğlen namazından sonra mübarek mahallesinde toprağa verilecektir.

Vefatlar 25 12 2014

Mübarek mahallesinden merhum durmuşoğlu Sadık, Rüstü,Mehmet ve Hüsnü, Koz’un kardeşleri NAZIM KOZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün dönfelek camiinde kılınacak öğlen namazından sonra mübarek mahallesinde toprağa verilecektir.

 

Perşembe Beyli Mahallesinden Devecioğullarından Mevlüt Devecinin Eşi Şükrü Devecinin Annesi Cengiz ve Cihan Devecinin Yengesi Gürkan Güler’in Kayınvalidesi, Merhum Mehmet Gümüş’ün kızı, Ahmet cemal ve Merhum İsmet Gümüş’ün ablası GÖNÜL DEVECİ vefat etmiştir.Cenazesi bugün beyli merkez caminde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

Merhum abbas akyazının oğlu, cemal akyazının kardeşi. Makbule, sabire, yeterin abisi. Gökşin ve gökmen akyazının babaları İsmet AKYAZI vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip cevizlik mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Kızılhisar Mahallesinden Müezzinoğullarından Kızılhisar Mahallesi Eski Muhtarı Merhum Ahmet AYDIN’ın Eşi İzzet,Cenap,Yener,Raşit,Mükerrem AYDIN’ın Anneleri ESMA AYDIN Vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazından aile mezarlığında toprağa verilecektir.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Vefat Edenler Haberleri