Vefatlar 16 03 2016

Alucra Gökçebel Köyünden , Merhum Recep Işıklı’nın oğlu, Feyzullah, Yadigar, Ayşe, İpek, Emine , Havva, Merhum Mustafa ve Merhum Gamer Işıklı’nın kardeşi, Kaya, Sinan ve İnci Işıklı’nın babası, Sabriye Işıklı’nın eşi, ALİ IŞIKLI vefat etmiştir. Cenazes

 


VEFAT.    16.03.2016)

 Alucra Gökçebel Köyünden , Merhum Recep Işıklı’nın oğlu, Feyzullah, Yadigar, Ayşe, İpek, Emine , Havva, Merhum Mustafa ve Merhum Gamer Işıklı’nın kardeşi,              Kaya, Sinan ve İnci Işıklı’nın babası, Sabriye Işıklı’nın eşi, ALİ IŞIKLI vefat etmiştir.
 Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakalçıkmaz Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

  Mahmut Ali ve Fatma Bacınoğlu’nun oğlu, Nurhayat Bacınoğlu’nun eşi, Uzm. Dr. Ahmet Bacınoğlu, Diş Hastanesi Başhekimi Aytaç Bacınoğlu ve Ordusporlu eski futbolcu Necdet Bacınoğlu’nun babası, Kemal Bacınoğlu, Merhum Nurten Gürsoy, Ayten Arslan, Fatma Öner, Aysel Öner ve Asiye Atabeyoğlu’nun ağabeyi,  SEBAHATTİN BACINOĞLU vefat etmiştir.
Cenazesi bugün Orta Camii’nde Öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Övündük Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Çavuşlar Mahallesi Keyhaoğullarından, Merhum Salim Öztürk’ün oğlu, Merhume Rafet Öztürk’ün eşi, Merhum Faik, Ziya ve Ahmet Cemal Öztürk’ün kardeşi, Merhum Muzaffer Öztürk, Salim Öztürk, Çağlayan Demir, Süreyya Yıldırım, Mine Öztürk, Mücella Kendir, Beyhan Gümüş ve Nilgün Acar’ın babası FAHRİ ÖZTÜRK vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Bucak Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çavuşlar Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.   

Kumbaşı Mahallesinden , Merhum Mustafa Akman ve Ayşe Akman’ın oğlu, Öğretmen Lale Akman’nın babası, Latif Akman’nın ağabeyi, GÜNER AKMAN vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Kumbaşı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kumbaşı Kabristanlığında defnedilecektir.  


Artıklı Mahallesi, Barolcuoğullarından , Merhum Mustafa ve Döndü Çoşkun’nun oğlu, Oktay Çoşkun’nun ağabeyi, Esmer Çoşkun’nun eşi, Çağlar Çoşkun’nun babası,  TUNCAY ÇOŞKUN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Artıklı Mahallesinde buluna evinde saat 11:00’de kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Vefat Edenler Haberleri