VEFAT 24.04.2016

Akyazı Mahallesinden , Merhum Pembe ve Mahmut Tokat’ın oğlu, Güner Tokat’ın eşi, Ayfer , Ayşe ve Hülya Tokat’ın babası, DURDU TOKAT vefat etmiştir. Cenazesi bugün Bucak Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilece


VEFAT  24.04.2016

   Kumbaşı Mahallesi Yalıkent Sitesinden , Bülent , Levent ve Şebnem Kargı’nın annesi, Berber Yavuz Kargı’nın eşi, AYSEL KARGI vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Yalıkent Sitesinden alınarak Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
 Akyazı Mahallesinden , Merhum Pembe ve Mahmut Tokat’ın oğlu, Güner Tokat’ın eşi, Ayfer , Ayşe ve Hülya Tokat’ın babası, DURDU TOKAT vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Bucak Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 Ortaköy Mahallesinden , Dervişoğullarından , Cemil, Havva, Necip, Nevzat, Cevdet, Kazım, Kenan, Turan ve Dilek Alakuş’un babası, Merhume Fatma Alakuş’un eşi , DURSUN ALİ ALAKUŞ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün saat 10:30’da Kayabaşı Çiftlik Mahallesin’nde bulunan evinden kılınacak cenaze namazından sonra Ortaköy Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Ordu Eski Milletvekili Mustafa Kemal Gönül’ün eşi, Yıldız , Durhan, Kurthan ve Yurthan Gönül’ün annesi, HATİCE GÖNÜL vefat etmiştir.
 
   Cenazesi yarın İstanbul Levent Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra İstanbul Ulus Kabristanlığında defnedilecektir.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Vefat Edenler Haberleri