VEFAT 22.12.2015

Merhum Osman ve Gülsüm Eren’nin oğlu , Merhum Mustafa , Fatma, Fitnat, İbrahim ve Naciye Eren’nin kardeşi , Suzan ,Nevin ,Ayşe, ve Benhur Eren’nin babası , Fahriye Eren’nin eşi, ŞÜKRÜ EREN(Ordu Belediyesi emekli personeli) vefat etmiştir. Cenazesi bug


VEFAT 22.12.2015

Çavuşlar Mahallesinden , Genceloğullarından , Burhan Genç’in eşi, Hatice , Yıldız, Selami ve Sami Genç’in annesi, DÖNDÜ GENÇ vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Çavuşlar Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
   Gülyalı Sayaca Mahallesinden ,Garipoğullarından , Camcı Ahmet Bedir’in eşi , Hasan, İhsan ,Hüseyin ve Hamide Bedir’in annesi ,HACI SEFİNE BEDİR vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Gülyalı Sayaca Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
   Merhum Osman ve Gülsüm Eren’nin oğlu , Merhum Mustafa , Fatma, Fitnat, İbrahim ve Naciye Eren’nin kardeşi , Suzan ,Nevin ,Ayşe, ve Benhur Eren’nin babası , Fahriye Eren’nin eşi, ŞÜKRÜ EREN(Ordu Belediyesi emekli personeli) vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün Ulu Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakal Çıkmaz Kabristanlığında defnedilecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Vefat Edenler Haberleri