VEFAT 03.07.2016

Altınordu Eskipazar Mahallesinden merhum Meliha ve Hacı Mustafa Katırcıoğlu’nun oğlu,Yavuz,İbrahim,ve merhum Oğuz Katırcıoğlu’nun kardeşleri GÖKHAN KATIRCIOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün İkindi namazının ardından Eskipazar Camii’nde cenaze namaz


VEFAT  03.07.2016

Neneli Mahallesi Çolakoğlu Mevkii’nden Küto oğullarından merhum Ferhat Yıldız’ın oğlu Metin Yıldız’ın abisi Cüneyt ve Ömer’in  babaları EŞREF YILDIZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığında defnedilecektir.
  Ayten Zaloğlu’nun kardeşi Kemal ve Murat Zaloğlu’nun dayısı,Ayşegül,Arzu Ertaş ve Emrah Erginay’ın babaları Gülizar Erginay’ın eşi AYHAN ERGİNAY vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazının ardından  Orta Camii’de kılınacak cenaze namazından sonra Kirazlimanı mezarlığında defnedilecektir.
 Perşembe Neneli Mahallesinden Çağanoğullarından merhum Ramis Çağan’ın oğlu,Şükrü ve Salih Çağan’ın ağabeyleri ,Serkan Çağan’ın babası Emekli polis memuru FERHAT ÇAĞAN vefat etmiştir.       Cenazesi bugün öğle namazından önce cenaze namazı kılındıktan sonra aile mezarlığında defnedilecektir.
  Altınordu Saraycık Mahallesi Elmalı Mevkii’nden merhum Mustafa Pamuğun oğlu,Şenel Pamuğun abisi,Hayati Pamuğun babası NACİ PAMUK vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazının ardından Saraycık Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
  Altınordu Eskipazar Mahallesinden merhum Meliha ve Hacı Mustafa Katırcıoğlu’nun oğlu,Yavuz,İbrahim,ve merhum Oğuz Katırcıoğlu’nun kardeşleri  GÖKHAN KATIRCIOĞLU vefat etmiştir.
 
 
Cenazesi bugün İkindi namazının ardından Eskipazar Camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra Eskipazar Mahallesindeki aile mezarlığında defnedilecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Vefat Edenler Haberleri