VEFAT (01.06.2015)

Kirazlimanı Mahallesinden Merhum Mustafa ve Şaziye Hitay’ın oğlu , Gülten Hitay’ın eşi , Yücel ve Metin Hitay’ın babası , Nihat Hitay ve Nurşen Genç’in kardeşi TEKİN HİTAY vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak

 VEFAT  (01.06.2015)
 
Bayramlı Mahallesinden Hocaoğullarından Yılmaz Kahraman’nın kızı, Bahtiyar Kahraman’nın ablası , Ceyda Düzgören ve Mehmet Mert Aksoy’un annesi , Cemal Aksoy’un eşi , NURAN AKSOY vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Bayramlı Mahallesinde öğle namazının ardındankılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Burhanettin Mahallesi Geriş Mevkii’nden Merhum Cevdet ve Meryem Ergin’nin oğlu, Hikmet Ergin’nin eşi , , Tolga ve Semra Ergin’nin babası , Merhum Cihan Ergin ve Murat Ergin’nin ağabeyi , Seylan , Sevim ve Semiha’nın kardeşi  , EŞREF ERGİN vefat etmiştir.

 
Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacaqk cenaze namazından sonra Geriş Mevkii Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Bayadı Geriş Mahallesinden Delimustafa oğullarından Kazım Özdemir’in eşi, Süleyman , Sevim ,İlkay, İlhan , Mustafa, Hüseyin , Aziz ve Azize Özdemir annesi SEFİNE ÖZDEMİR vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Geriş Camii’nde ikindi nmazından önce kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Kirazlimanı Mahallesinden Merhum Mustafa ve Şaziye Hitay’ın oğlu , Gülten Hitay’ın eşi , Yücel ve Metin Hitay’ın babası , Nihat Hitay ve Nurşen Genç’in kardeşi TEKİN HİTAY vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kirazlimanı Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Vefat Edenler Haberleri