CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ve Yönetim Kurulu üyelerinin acil olarak istifa etmeleri gerektiğini savundu.
CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Yönetim Kurulu üyelerini istifaya davet etti.
Karaibrahim, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, fındık hasadına bir aydan az bir zaman kalmasına rağmen 2009 ürünü fındığın durumunun henüz belli olmadığına dikkat çekti. 2009 ürünü fındık alımları için devletin FİSKOBİRLİK'i mutlaka destekleyen olması gerektiğini dile getiren Karaibrahim, AK Parti hükümetinden bu yönde çalışma yapmasını beklediklerini kaydetti.
FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar'ı istifaya davet eden Karaibrahim, "FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri acil olarak istifa etmelidir. FİSKOBİRLİK'de yeni bir yönetim kurulu oluşturulup, baştan bir yapılandırmaya gidilmelidir. Gayri menkuller satışa çıkartımalı ve birlik küçülmelidir" dedi.
Karaibrahim'den Bayraktar'a istifa çağrısı
CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ve Yönetim Kurulu üyelerinin acil olarak istifa etmeleri gerektiğini savundu.
İlk yorum yazan siz olun