Huzurevi sakinleri Vali Kaban'dan dolmuş hattı istedi

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanmakta olan "Yaşlılar Haftası" münasebetiyle, Ordu Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’nde kalan bir grup yaşlı, Ordu Valisi Ali Kaban'ı Makamında ziyaret etti.

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanmakta olan "Yaşlılar Haftası" münasebetiyle, Ordu Ahmet Cemal Mağden Huzurevi"nde kalan bir grup yaşlı, Ordu Valisi Ali Kaban'ı Makamında ziyaret etti.


Vali Ali Kaban, Yaşlılar Haftası nedeniyle kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti. Ziyarette Huzurevi'nde kalan yaşlılar adına söz alan Reşat Engin, şehir merkezine dolmuş seferi istedi. Huzurevi'nden şehir merkezine gitmek istedikleri sırada tüm dolmuşların dolu geçtiğini belirten Engin, kendileri için özel bir dolmuş seferi talebinde bulundu.


Talebi kabul eden Vali Kaban, sistemin kurulması için Vali Yardımcısı F.Fikret Çelik ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Yaşar'a talimat verdi. Vali Kaban, "Devletimiz güçlüdür. Yaşlısına, özürlüsüne, şehit ailesine bakabilecek güçtedir. Sizler bize emanetsiziniz. Size gözümüzün bebeği gibi bakacağız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel-siyaset Haberleri