Yıldız ERİŞ AKATA

Yıldız ERİŞ AKATA

Noel baba filistindeki çocuklara bomba yağdırdı

Yeni yılınız kutlu olsun,ınşallah bu yeni yılın ülkemize ve yüm dünyamıza sağlık ,huzur,mutluluk getirmesini dilerken ,tüm güzel dileklerin gerçekleşmesi umudu ile.

 isterdik ki bütün dünya çocukları, bu yıla girerken aileleri ile ,sıcacık yuvalarında oyuncaklar ,hediyelerle süslenmiş yılbaşı ağaçlarının etrafında noel babanın getirdiği çikolatalarını kurabiyelerini yerken kestaneli hindi dolmaların ile süslü sofralarda otursalardı.


Sokaklarda kimsesiz yetimler olmasaydı soğuktan donan insanlar, televizyonlardan beş yıldızlı otellerde yenen fazlasıda çöplere dökülen yemekleri seyretmeselerdi. Ülkemizin hemen yanıbaşında müslüman bir ülke olan Filistindeki bebelere noel baba bomba yağdırmasaydı.keşke oçocuklar noel baba hayallerini böyle acı bir gerçekle yitirmeseydi.

Babalarına ..Ama baba hani bu noel baba çocuklara çikolatalar, oyuncaklar getiriyordu,diye ,keşke sormasaydı,babalarıda onlara ..evet noel baba çocuklara hediyeler getirir ama yalnız hırıstiyan çocuklarına ,bizim gibi fakir müslümanlara değil ,diyecevap vermek zorunda olmasaydı.

Batı dünyasındaki hırıstiyan çocukları ise bu yılbaşı gecesinde televizyonlardan,Filistindeki bombalardan ,hayatını kaybeden minicik çocukların cenazelerini seyrederken yeni yıla noel babalarından nefret ederek girecekler.Ve birdahaki yeni yılda tüm çocuklar yeni yılda noel baba masalına inanmayacaklar.

Önceki ve Sonraki Yazılar