Şair Ali Öztürk

Şair Ali Öztürk

AKIL VAR İZAN VAR

AKIL VAR İZAN VAR 

      Ordusporun Yönetim Kurulunda İdari İşlerden Sorumlu asbaşkan olarak görev yapan Cafer Hazar Ateş, teknik heyetin atanmasında ve ardından masör Erol Kılıç"ın  görevine son verilmesinde, kendisinin haberi olmadığından  yönetim kurulundan istifa etmiş.

      Bugünkü Orduspor"da yönetici olmak maddi ve manevi fedakarlık isteyen  sıfattır.

      Ben  Ordu dışında olduğumdan ,Cafer Hazar Ateş"i uzaktan ve yakından tanımam. Belki bir tanıdığımın yakını olabilir.

      Her kim olursa olsun Ordusporda yönetici  olduğuna göre, Ordu için elini taşın altına koymuş fedakar bir Ordulu olduğu besbelli...

      Kulüpler,dernekler,vakıflar, anonim şirketler v.s olsun, bu gibi kurumların faaliyetleri yönetim kurullarının aldıkları karar doğrultusunda yürütülür.

      Kararlar  yönetim kurullarında görüşülür ve oy çokluğuna göre de onaylanır. Onaylamayan üyeler, gerekirse bunun nedenini karar defterine şerh düşerler.

      Yönetim kurulu üyelerinden birine dahi bilgi verilmeden alınan karar, en azından o üyeye karşı nezaketsizliktir. Siz hiçbir üyeyi, kurşun askermiş gibi düşünemezsiniz.

      Ben Bir Ordulu olarak böyle bir istifa için üzüntü duydum. Ancak, bu arkadaşı da onurlu davrandığı için kutlamak isterim.

      Dilerim bundan böyle, yönetim kurulu karar alırken, tüm üyelerin görüşlerine itibar ederek Orduspor için en doğru ve yararlı kararları alırlar.

      Son olarak bu konuda çok takdir ettiğim sevdiğim sayın Bodur"a bir mesajımı iletmek isterim. 

              Kim ne derse desin, olmaz böyle  şey

              Akıl var, izan var yapma  Şükrü Bey !

      

Önceki ve Sonraki Yazılar