Kolay ve Çok Para Kazanmanın Sırrı

 Bu yazıyı okuyanlar için çok para kazanmanın sırrını yazacağım.. uygulayıp uygulamamak kendi bilecekleri iş.  

   Merak ettiniz değil mi?? 

   Çok para kazanmanın birkaç yolu vardır.   

   Ya bir işe girip çalışır kazandığınız paraları biriktirir ve emekli olup ikramiyenizi alırsınız. Gerçi bu yöntemle çok para değil sadece para kazanmış olursunuz ama olsun.  

   Ya milli piyango, sayısal loto ve benzeri şans oyunlarında şansınız yaver gider, büyük ikramiyeyi vurursunuz… 

   Ya da en kârlısı , bir dernek kurar,  misal, Etiyopya"daki yoksul dindaşlarımız  için iftar yemeği vereceğinizi söyleyerek sağdan soldan yardım toplarsınız.. 

   Şimdi, “yahu ne alakası var yardımla para kazanmanın” diye soracak bazı saf arkadaşlarımız elbette olacaktır. Olayı şöyle geliştireceksiniz. 

   Derneğinizi kurdunuz, yardımları topladınız. Topladığınız paranın bir kısmını elbette ki Etiyopya"ya yollayacaksınız ki ilerde size “nerde bu paralar, nereye gitti bu yardımlar” diye sorduklarında “ bak Etiyopya"da şu bölgede şu kadar kişiye iftar yemeği verdik” diyebilesiniz. 

   Bunun dışındaki paraların bir kısmını ise, derneğinizin kamuya yararlı bir  dernek statüsü alması için TV reklamlarına , tanıtımlara harcayacaksınız. Çünkü kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. 

   Derneğinizin tanıtımlarını yaparken  mutlaka ama mutlaka din öğesini ön plana çıkaracaksınız, bir yerlerden Etiyopya"lı bir zenci vatandaş bulup salya sümük ağlatacaksınız ki, tanıtımlarınızı izleyenler ikna olup size daha fazla bağış yapabilsin.. 

   Misal, bu tanıtımlarda bu Etiyopyalı kardeşimiz çıkıp, “yedi çocuğum var, kocam yatalak hasta, sekizinciye hamileyim. Devlet bana yardım etmiyor ” dediğinde, vicdan sahibi insanlarımız akın akın sizin derneğinize yardımda bulunmaya başlayacaklardır. 

   Artık değirmenin suyunu bağladınız..  bu olaylar ortaya çıkana kadar, kazandığınız paraları afiyetle yiyebilir, keyfinize bakabilirsiniz.. 

   Ama bu yardım işi öyle kazançlı bir iştir ki, ortaya çıksa bile kazancınız kesilmez. Çünkü bu ülkede ramazanlar kandiller, bayramlar gibi günlerde vicdan sahibi ulusumuz, sizleri pardon, Etiyopyalı açları  paralarıyla doyurmayı sürdüreceklerdir.  

   Hatta,üçkağıdınız ortaya çıktığında  bedava sizin reklamınızı yaparak “olur mu öyle şey, iftira atıyorlar” diye sizi destekleyeceklerdir.. 

   Ama bol bol din sosu kullanmanız gereklidir.  Aksi taktirde yardım derneğiniz elinizde patlar hapsi boylarsınız.. 

   Gülümseyin.. 

   [email protected] 

Önceki ve Sonraki Yazılar