AKP'nin kömürü hışır etti ömrümü!

Son bir kaç yıldır AK Parti iktidarı " sosyal politikalara uygun fiili uygulamalar yapıyor".
AKP'nin fiili uygulamaları arasında halkın " sadaka kültürüne" alışabilmesi için, ön operasyonlardan olan, yemek dağıtımı daha sonra Ramazan da ramazan çadırı, daha sonra evlere yemek servisi ve daha sonra önce fakire kömür sonra her isteyene kömür haline dönüştürülen operasyon hepimizin malumudur.
AK parti iktidarının sosyal yardımlarına "gerçek fakir ve fukara bölümü" hariç itiraz ediyorum. Çünkü bu ülkenin varsılları olduğu kadar yoksulları da var.


Bu ülkenin sağlamları olduğu kadar engellileri de var.
Bu ülkenin çalışanları olduğu kadar çalışamayanları da var.
Bu nedenle “sosyal yardım” her zaman olmalıdır olabilirde…
Buna itirazımız yok.
İtirazımız iyilik yaparken, kötülük de yapmaya…
İtirazımız birilerine destek olunurken, birilerine de köstek olunmasınadır…
Son günlerde yaşamsal derecede sağlığımızı tehdit eden yardıma itiraz ediyorum.
Ak Parti iktidarının halkımızın bir bölümünün ısıma ihtiyacını karşılarken, büyük bir bölümünün yaşamını tehdit altına almasına itiraz ediyorum.
Sokaklarda maskeyle dolaşmak zorunda bırakılmamıza itiraz ediyorum.
Ordu Valiliğini ve Ordu Sağlık Müdürlüğünü ve Ordu Tabipler Odasını, Ordu Barosunu, Ordu Eczacılarını görevlerini yapmaya davet ediyorum.
Halk sağlığını ciddi oranda tehdit eden kalitesiz kömürün vatandaşlardan toplanarak yerine kaliteli ve kalori oranı yüksek kükürt oranı düşük kömürün verilmesini istiyorum.


Aynı zamanda yetkililerden son zamanda hastanelerdeki astım, astım bronşit, kalp krizi ve benzeri hastalıkların artış oranının açıklanmasını istiyorum.
Kömür parasından kurtardığımızı düşünürken sağlıkta yapılan masraflar sonucu ilaç tekellerine paramın aktarılmasına itiraz ediyorum.
Kısacası diyorum ki; AKP"NİN KÖMÜRÜ KISALTACAK ÖMRÜMÜ!!!

 

Önceki ve Sonraki Yazılar