Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

YENİDEN KURULUYOR DEDİM

Yeniden takım kuruluyor dedim, sabredin iyi olacak dedim, bugün yarın gelir takım görürüz sonra yorum yaparız dedim, yok,  illa da bize akçeli yorumlar, adamı, yönetimi   suçlamaları, bilmememden, bu işi yapmamamdan tutunda akılımın almadığı yazılar, bin bir yorumlar..

Bu işe ömrümün otuz yılını vermişim. Bu kulübe ömrümün 20 yılını vermişim. Atamdan emmimden bu camiaya hizmet etmişim, burada olanları iyi kötü yazıyorsam ,odur.Ben çok iyi takım yapıldı demedim, ben yüreğini paradan öte sahaya koyacak isimler alınıyor dedim. Onların hırsı  arzusu yeniden kurulacak için çok önemli dedim. Erkan hoca bu işe kellesini koydu dedim, Tahsin DEDİK AYLARDIR

Türkmen den, hocadan sporcudan başkandan…

Daha neler neler!

Şimdi sabrın sonu zor deplasmanda 50 derece sıcakta,nemin yapış yapış insanı emdiği ortamda, Adana da Adana sporu 4 golle yenip geliyorsun. Yinede bin bir masal içinde kötü karamsar gelecekler, hayali yorumlar. Bırakın bu takım galibiyetin zevkini mutlu coşkulu bir hafta içinde Mersin maçına hazırlanırken yaşasın.

Bırakın güzel oyun oynayan alınan transferlerin iyi oyununu bizde alkışlayalım Ordu olarak.

Eksiklikler var, geride göbekte çok fazla olmasa da hayli sıkıntı var, ağır kalıyoruz bazen, ama bunlar düzelir, Anılın sezon boyu böyle oynayıp, kaptan olarak örnek olması  gerekir, oda bilincinde bunun.

Tahsin Türkmen, transfer komitesi, Erkan hoca ve ekibine, tabi ki moralini hiç bozmayan, yönetime de bunu aşılayan başkana yeniden yoktan takım yaptığı için teşekkür etmeli Ordu ve Ordu sporlular.

Bizde alt yapıda Ordu spor ve geleceği için çalışıyoruz.   Çokta çalışıyoruz. Her şeyden önce Ordu spor Ordu için yarın büyük şehir olacak bu güzel şehrin kıymetlisi olarak hizmetin en iyisini yapmaya çalışıyoruz…

Çünkü iyi Ordu spor  Ordunun her şeyi demek.

Öyle değil mi beyler.

Tebrikler sporculara, teknik ekibe.

Önceki ve Sonraki Yazılar