Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

YAPILANMA

 

Artık Ordu spor takımı yeni sezonda bir alt ligde olacak. 

Herkes  şaşkın ve üzgün.

Sporcuların bile idmana çıkma adına isteği kalmadı. 

Bitse de gitsek tamamda, “onur, gurur, kişilik”  ne olacak.?

Bu kadar zor bir durum içinde kalan sporcunun derdi onlar değil, son maç, nasıl olsa bir son gelecek, dertleri 900bin liralar değil, sözleşmem bitsin, ceza yemeyeyim nasıl olsa varsa alacağım,alamazsam federasyondan alırım inancı ile birde kişiliklerinin oturmasından yada genç adam olmalarından idmanda bazıları…

Cevat hoca yada Ufuk hocanın yerli hoca olmaları, onlarla diyalog kurma becerileri ve bu maçın öneminin ne kadar çok olduğunun altını çizmeleri neticesinde çoğu idmandalar. Akhisar maçı o kadar önemli ki Ordu spor için ,Türkiye in gözü 19 Eylülde olacak. Şaibeyi kırmak ve Ordu sporun Ordu spor olduğunu göstermek için şart yenmek.

Yenmelide.

Ufuk hoca ve Cevat hoca ile diğer hocaların bir haftadır yaptığı terapi bu yönde.

 Çalışmalar zor şartın en iyilerine yakını. Kimsenin eli kolu kalkmıyor, kalkmalı. Bu maçtan öncede başkanın kulübe sahiplenme ve bırakmam, nasıl çıkardıksa bir daha çıkarırım sözleri bu zor anlarda projektör olarak dönüyor insanlara.

Birde yapılanma dedi başkan, kalacak ve gidecekler ile, buradaki alt yapı A2 takımından profasyonel  olan  isimleri de Cevat hoca kadroya alacak, onlar içinde kamp içinde yukarıya rapor bırakacak, başkanda çalışacağı hoca ile bu konuda bir değerlendirme yapıp ona göre şekil verebilecektir..

Çünkü her alanda bir yapılanma  içinde olacaksa takım, bunun için yönetimin ve alt yapının bir araya gelip toplantı yapması şart. Keskin ve yarını için karar almalı. İşte bir çok yanlışlıklar olsa da o çocuk benim  misali , bu Ordu spor gerçekten benim takımım diyebilmeli  yürekler.

Çünkü Ordu spor  sportif alanda ciddi çalışmanın içinde olmak zorunda.

Bunu herkes söylüyor başkanda önemli olan bu deyip üzerine ciddi  gidilecek yönünde konuşmalar yapıyor.

Hayırlı olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar