Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

VİCDAN AZABI…

Sayın bakan;” eli kanlı , 3. Yargı paketinden yararlanıp ta çıkan insanların ne olması değil, onların katil olmasına vicdanım el vermiyor” demesi bile bu ülkede yıllarca ne kadar anlamsız hukuk sistemi içinde ne kadar çok masumun katili olanların “bey gibi ,paşa gibi “bugün yaşadıklarına da bir göndermedir.
 
Şimdide bir çok masumun Ergenekon denen hukuk içinde yargılandığı işler gibi.
 
Bu konuda herkes rahatsız.
 
Solcu ya da ülkücü yada dinci eli kanlı olan herkesin cezasını çekmemesi mi lazım? Onların solcu olmasının ayrıcalıklı olması sağcı olanında mutlaka kont gerilla tarafından uyduruk köşe yazıları ile katiller yaratılıp ta öldürülmüş masalı ile doğanlarında kandırılması mı lazım?
 
Solcuları eskiden hep ülkücüler vururdu, onların eli hep solcular için kanlı , ama ülkücüleri ise asla solcular ne hikmetse vurmazdı, onları devletin kont gerilla grubu vururdu. Masala bak sen…
 
7 tipliyi öldüren, boğan eller onlar ise, beş bin tane solcuyum diyenleri öldüren eller falancılar ise, bu ülkede 6 bin tane ülkücünün, kanına giren, okul da, bahçe de, yurt ta, yolda eşinin, çocuğunun yanında katledilen insanın katili olan solcular nerde, o katiller hapiste mi, iş adamımı, siyasetçimi ne?
 
Katil katildir.
 
İster 7 tane solcu öldürsün isterse, yurtta “Önkuzu yu 4. Kattan atsın, ister İmamoğlu nu okulun önünde öldürsün, isterse polisi, askeri vursun yada Günsazağı kurşunlasın, hepsinin ne ülkücüsü nede solcusu olmalı, onların yaptığı cinayetse, onlar katilse, dünde bugünde katildir.
 
Amerika için, yada Rusya için.
 
Fark etmez.
 
Bu ülke için yapmadıkları ortada.
 
Madımakta solcuları yakan alnı secdede binlerce kişinin bugün siyasetçisi de, imamı da, iş adamı da katil ise, doğuda onca faili meçhul cinayetin sorumlusu Hizbullahın her ferdide katildir. Askere, polise kurşun sıkan, banka soyan Amerikan filosundakileri denize atan, vuran kıran da suçludur.
 
Bakan diyor ki, vicdanım bu konuda imza attığım için sızlıyor.
 
Ya doğuda bebekleri, kızları, insanları, askeri, polisi, sivili , her kesi öldüren vampirlerin, geride bıraktıkları için vicdanlar bu kadar sızladı mı, merak ediyorum.
 
Askerin, vekilin içerde hikayeden Ergenekon davasından yattığı yerde, şu polisi bulun kafasına sıkacağım diyen şerefsiz bir insanı T. C B.M.Meclisin de tutanlar, şehitlerin her gün gelmesine çaresiz kalanlar, KCK davasından bir bir tahliye olup ta hala PKK diyenlere sessiz kalanlarda benim vicdanımı sızlatıyor.
 
Birde TSK in uçağını düşüren bir ülkenin zibidi askerine ise ABD izin vermedi diyecek kadar sessiz kalmayı iş sanan, bu ülkenin TSK başına bence ufacık gelen insanı da benim aylarca çok canımı acıtıyor..
 
Canımızı acıtan o kadar şeyler var ki; “sokak çocukları, yetimhanelerde çaresiz çocuklar, işsizler, fakirler, bunların sırtından, memurun sırtından trilyonlarca lira kazananlarda canımızı bildiğinden çok fazla acıtıyor. Bu katiller onca sene yatmış, deniz fenerinden trilyonlar, Parti parasından milyarlar, mercimekten binler , on binler bakıyorum kimsenin canını sıkmıyor…
 
Bence, bakıldığın da gariplikler, sessizlikler, korkaklık lar, adam kayırmalar, rant, vurgunun en çok görülen bir ortamı bu. En büyük silahsız cinayetlerin işlendiği yer ve de bunları insan üzerinde yapanların cezası bugün hiç bir davanın sayfa aralıklarında yok.
 
Buda milletin canını acıtıyor. Sonra onca dedikodu içinde YÖK ün başında durabilen o yeteneği sınırlı insan da milletin canını acıtıyor. Saysam sayfalar yetmez. Benimde bunlara canım sıkılıyor, vicdanım on kat sızlıyor bakanım.

Önceki ve Sonraki Yazılar