Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

SAYIN SERVET ŞAHİN….

SAYIN SERVET ŞAHİN….

Ordu bir çok yatırımdan siyasilerin engin görüş ve çalışmaları sonucu istediği yatırımı asla almamış olan, hak ettiği il konumuna, yine sağolsunlar siyasiler sayesinde asla kavuşmamış olan, güzel bir il.

Bu ilde maddi ve manevi yönde güçlü, samimi iş adamlarımız var. Yürekleri Ordu için atan dışarda"da Ordulu işadamlarımız var. İl özel idaremiz, il genel meclisimiz, Ticaret Borsamız var, ama bunları Ordu ya taşıyacak olan hızı, bizlere yıllardır verdiremeyen siyasiler sayesinde, bugün çok şükür yoklar.

Bunları, ömrü boyunca ticari ve siyasi adımlar atan siz, çok iyi biliyorsunuz..

Şimdi siz ve değerli ekibiniz, ki hepside işinde başarıl olmuş ender insanlar, Ticari bir yapının tepesinde Ordu adına bir çok işi yapmanın yada yaptırmanın çalışmasındasınız. Beğenen olacak, beğenmeyende olacak.Bu çalışmaların ne olduğunu yada nelerin daha öncelikli oluğunda değilim. Bu sizin yıllık planlamanızda daima var.

Ben, bir Ordulu olarak, insanımın daha rahat, huzurlu olması için ne kadar yatırımın ne şekilde Ordu"ya sayenizde gelmesi sağlanırın peşindeyim.Şunu yaptı, şu parayı otobüse vermedi,bunları es geçti gibi dedikodu haberlerinin değil, gerçeğin peşindeyim sayın başkanım.

Biliyorum, sizi iyi tanıyorum, yüreğinizdeki insan sevgisini biliyorum, Ordu da işsiz, aşsız, yalnız, çaresiz insanları siz hep cebinizde gezdirdiğiniz not tefterinizde saklıyordunuz.

Şimdi bu imkan elinizde, ve karşınızda da; “Mustafa Poyraz, Ergin Karlıbel, Nejdet Gürsoy, Enginyurt, Bahtiyar Köksal,Demirler, Nedim Şahin, Çebiler, il özel idaresi, il enel meclisi, Beledyesi vs gibi vede ilçelerdede çok iyi iş adamları ile il dışında iş kurmuş isimler dururken, daha çok yatırım niye olmasın ki başkanım.

Sizler, vergi mükelleflerinin oluşturduğu bir yapının tepesinde bu ile bakmaya, iş yapmamaya, yüz güldürmemeye, bir çok yapılamayan için siyasileri tetiklemeye gelmedi iseniz, lütfen gidin.

Burası, Çine, japonya ya, imgiltere ye, Amerika ya yönetim kurulunu oda parası ile seyahat yaptırma adına kurulmuş yer değil, Ordu ya neleri yaptırırızda yüz güldürürüz, evine bir lokma ekmek girmesine vesile oluruz diyecek yönetimlerin yeri, sayın başkan bunu siz çok iyi biliyorsunuz.

Ordu ya sayın Vali gibi, adındaki düzgünlüğüde iç dünyasına yapı olarak inşa etmiş bir insan sayın bakanın sayesinde geliyor, bu kadar güzel ve düzgün bir liderin peşinde 2015 hedefi içinde Ordu, eğer yine hayali ihracat gibi, bomboş konuşmaların dolup taşacağı il olacaksa, vay halimize.

Sayın başkan, sevgili agbim, bulunduğun yerden bakınca Ordu"yu nasıl görüyorsanız, öyle planlamalar içinde olunuz ve Ordu yu il yapınız. İçindeki insanlarının mutlu yüz ifadeleri ile, sizlere yakışan bu olmazmı başkanım?

Önceki ve Sonraki Yazılar