Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

ORHAN DÜZGÜN

Ordu valisi.

İnsan.

İnsanlara karşı her daim dürüst ve adam.

Makamına bağlı, halkın menfaatinde, işini  yapmayana karşı ise sert.   Ordu un büyük şehir olacağını bilir gibi geldiği andan itibaren, köyler, ilçeler, beldeler dahil Ordu için geleceği için kocaman bir şehir olması için bir çok planlamanın içinde olmuş değerli isim.

Bu kadar önemli adımlar atması için çizmesini giymişken, Turizm kenti, Üniversite kenti, sanayi kenti olmasına üç adım kalmışken buradan seni almalarına Ordu olarak gücendik. Sayın bakanı siyasi bir çok kirli yüzün sonucunda  makamından koparanlar, şimdide valiler kararnamesi ile yüreği kocaman insanı  buradan alıp daha büyük, düşüncesindeki şehre vali olarak atıyorlar.Oraya çok yakışır. Kayseri ye Orhan Düzgün gibi bir insan vali olarak atanmış, Ordu olarak biz çok mutlu oluruz.

Ama buradaki işleri, dere yolu, otoban, havaalanı,  üniversite, oteller, moteller, hastaneler, yollar v.s. Büyüyen Ordu ile ekonomisi düzelecek, insanları mutlu olacak, işsizi azalacak ili ile  ona elveda dese idik, kucaklasa idik öyle gitseydi.Ordu ili onu seviyor. Spor camiası seviyor. Her türlü yardımda yanımızda olduğu için her kurum ona minnettar.

Sayın Valim, güle güle…

DÜZGÜN ADAM

Onu tanımak gerek yakından

Rahlesinde oturmak, suyunu içmek

Hani derler ya, biri vardı burada

Anlatılmaz insandı , geldi gitti

Ne çokta zaman geçti….

Dün gibi  geldiğindeki  o  yüzü

Üstünden onca ay geçti, yıl geçti

Zaman içinde ne işler oldu

Gözünden sevgi, yüzünden gülümseme

Ümidinde azalma hiç olmadı .

Ne kadar düzgün adamdı…

( Onu seviyorum, Ordu için bir çok taşı bu ile koydurmayı başardığı için, insanları sevdiği için.. Çünkü bu Ordu çok şeye layıktı. Onunla yapılacak işler vardı…Neyse.)

Önceki ve Sonraki Yazılar