Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

ORENA..

İdris Naim Şahin, bugünlerde” itlerin, çakalların, hainlerin” alınsın görevden dediği , iç işleri bakanı, altın Ordu için gece gündüz çalışan Ordu ilinin vekili, şimdi ORENA diye bir yeni stadın yapılma sözünü Ordu insanına veren insan.

Ordu,  Ordu spor ile büyük şehir olmaya doğru adımlar atarken bu takıma 19 Eylül değil Arena yakışır diye konuşması, adını da “Orena” koymayı düşünmesi bile işi ciddi düşündüğüne işaret değil de ne.

Ordu spor 26 yıl sonra Ordu spor olarak süper ligde olması ile Ordu şehrini de büyük şehir olmaya aday olması bizi de bazı yaptırımlara daha hızla yöneltmiştir. Bu konuda Ordu spor yönetimine ve başkana teşekkür ederim, dedi.

Birde sakın başkanı kıskanmayın, destek olun, çünkü Ordu kazanıyor diye de mesaj verdi.

Kıskanmak, bilemiyorum da bunu içinden geçirenler olmuş mudur. Niye olsun ki, her şey Ordu spor içinse. Bakan bey , bu işin içinde ise, hedef kazanmak ve başarılı bir takım meydana getirmekse,  bunu yapan insana destek olunmalı, ona yapılan destek Ordu spora değil de ne .

Ordu spor ne kadar başarılı olursa alt yapısı da o nispette büyümek zorunda. Sporcuları ve tesisleri ile. Çünkü yarının Ordu sporu için bunlar şart. İstek sayın bakandan olunca bu iş olacak fikri herkesten çok spor kamuoyunu heyecanlandırıyor.

Başarmak, istikrarlı olmak, büyük takım olmak, büyük şehrinde ilk adımlarını ya da ilk tohumunu atmaz mı. Hele sayın bakanında eli Ordu ve Ordu sporun üzerinde olunca bu takımın daha da güçlü olmaması için sebep mi var? Adı bile güzel.

“ORENA”, hayırlısı ile…

Düşüncesi bile güzel.

Önceki ve Sonraki Yazılar