Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

ORDUSPORA YAPILANIN YANINDA

ORDUSPORA YAPILANIN YANINDA

O gazeteciyim diye geçinen zavallı kalemin attığı başlık tüm Fener bahçeli bayanlar için utanç  vesilesi olmuşken, utanmaz gazeteciyi işten çıkardık, yada bunun işine son verdik dingilliği de çok kötü imaj yaptı o gazete için..

Ordu Spor için bunu konuşacak yüreklerin olduğu  yerde  bizler yıllarca bu takımın büyüklüğünü anlatamamış yada bir yerlerde hata yapmışız.

Sonra Fener bahçe maçında, saraç oğlundaki Ordu spor taraftarlarının görüntüsünü vermeyerek Sezer in oğlunu bilerek ve isteyerek göstermesi kocaman Ordu Spor taraftarı  içinde hakarettir.

Ordu lu olarak artık Foto spor gazetesini almamalıyız. Mekanlarımızdan, masamızdan bunu uzak tutmalıyız. Sonrada Fener bahçe taraftarını değil, Fener TV yi, bu maçta Sezer in çocuğuna gösterdiği kadar Ordu Spor taraftarını yok saymasını Ordu da protosto ederek tepkimizi demokratik olarak yapmalıyız.

Fener bahçeyi en zor gününde binlerce bayan taraftarla destekleyen kadınlarımıza hem de stat ta yok sayılan Ordulu taraftarlar için ben tüm Fener camiasını ve sorumlu olanları kınıyorum.

Ve gazeteci geçinen o insanında tüküreyim kalemine aklına…

Zavallı adam.

Küçük cüce bir sallama…

Midemi bulandıran bir spor manyağı.

Yada sıfır beyinli geri zekalı bir zavallı.

Neye sayarsak sayalım. Oynamadık. Kötü  idik. Her şeyimizle rezil oynadık, ama bu rezilliği Fener statın da hiç hak etmedik.

Sizce?

Önceki ve Sonraki Yazılar