Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

ÖNCEDEN YAZDIM

 

ÖNCEDEN YAZDIM

Bu takımın oyuncuları,  hafta içi idmanda,  Metin hoca ve ekibinin gözünün içinde ve takım on birinde olmak adına hocasının gözünün içinde idiler. Hırs tavan yapmış. Geçen hafta sahada kötü görüntü veren oyuncuların hepsi Karabük de yıldız oldular.

O kadar özveri içindeki bu sezon bu takımı  kuran yönetim yada teknik kadro, hiçbir zaman bu sezon biz  kötü  oluruz u değil, nerde oluruz diye bir yol haritası  çizmenin ve çizilen yolun daha ilerisine de geçebiliriz in hesabında.

Güzel olan bu.

Bu güzelliğin verdiği  neticenin  de puan cetveline yansıması 4.  haftada 8 puan çokta güzel. Haftaya maç yok, milli maç arası sonra Eskişehir maçı. Müthiş bir maç olacağı bugünden belli oldu ve Ordu sporda süper ligin merdivenlerine   çıkmayı da sevdi.

O zaman,  başkanın biletlerin fiyatın da indirime gittiği de göz önüne alınınca, ordulunun artık biletlerini alıp Eskişehir Maçı için stada gelmesi lazım.

Bugün Ordu ve Ordu spor için çok özel bir gün.

Kazandık. Tebrikler. Bravo..

Sizlere yakışanda bu oyundu, neticesi de bu idi. Bundan sonra daha hazır ve neticeyi alan bir takım görmek sürpriz olmayacak. Yavaş yavaş takımda oturdu.

Oyuncularda takıma ,  yönetime , hocasına olan güveni hissetti. Korkumuz yok artık. Milli arada çok iyi olacak. Metin hocayı, ekibini de tebrik ederim. Yürekli bir takım ortaya koydukları için.

Önceki ve Sonraki Yazılar