Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

OL---SA!

 

OL---SA!

Ordu spor takımı pazartesi tekrar Galata Saray gibi ligin en pahallı takımından  ilk yarıdaki gibi önemli galibiyet   al—sa, Ordu spor pazartesi tribünlerdeki taraftarı ile  yorgun trafik içinde olan Galata sarayı yenip  Ordu ya mutlu olarak gel—se…

İstemez misiniz?

Bazıları  ortalık daima sıcak olsun,  burada  kulübe hizmet edenler stresten terlesin, bırakın yıkanılmasını , onlar onların neznin de insanlık koksun , her gün çürüsün ,isterler ki yönetirler iken yanlış yapsınlar. Bakın beyler, ne düşünürseniz düşünün bu takım süper ligden gitmeye niyetli değil. Yönetim bu konuda çok fedakar. Üzerlerindeki sorumluluğu biliyorlar, teknik heyet geçen hafta inanılmaz hata yaptı. Herkes gibi bunu yönetimde gördü.

Ordu Spor iyi olur kabahat, olmaz kabahat.

Ortası var mı acaba?

Ordu Spor takımının saha işi teknik olarak zaten iyi yada kötü yönetimle dışarıdakilerce gidiyor. Maddi boyutu için yönetim her şeyi yapıyor da, buna karşı ne yapar konuşan, her gün bu takımı eleştiren insan?

Onu düşünmekte başkana mı düşüyor, İş , siyaset dünyası da kürsü önü konuşma yapıyor  ki buna denge bozduran diyorlar ,” demiyorlar ki,  bu takıma  ne kadar ne yapabilmeyi düşünelim,elimizi daha fazla taşın altına sokalım, yardımcı on kuruşla değil yüreğimizle kalbimizle olalım.

Ordu spor Ordu için önemli. Şimdi kim istemez ki, eski başkanlar, yönetimin içinde olmuşlar her gün değilse de maçlarda sevgi dolu yüreklerle  bir arada ol-sa. Kardeşim ne Cuper ne başkası burada fazla önem arz etmez. Burada asıl olan Ordu spor ise nefret ille de karşı taraf olmak inadı var ya, işte mesele o.e buda kini, nefreti yada küslüğü kabul etmez.

Kimse bu takım düşsün istemez.

O halde gelin bin kişi bir araya “bin”  lira verin. Sonrada verdiğiniz rakamı bir hesap edin, kaç  lira bakın. Bu bin lira ordulu iş adamları için bir çerez. Ne” bin” liraları nerelerde bir gecede dostları ile harcıyor onlar. Varda harcıyorlar, binlerce insana bin liraları maaş olarak veriyorlar.

Ordu spor için bu bin lirayı bulabilecek  lider isimler  ordu ilinde var.

Önce barış, sonrada el ele olmanın yolu. Buna da sayın Valimiz el atmalı, sayın belediye başkanımız ve vekillerimiz. Bunlar ol-sa kötümü olur beyler?

Önceki ve Sonraki Yazılar