Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

MERSİN MAÇI

Bugün burada terbiyesi olmayan , anladığım kadarda ordu spor camiasında kuyruk acısı olan, ismini yazamayacak kadarda kişiliği olmayan insanın(!) biri , yazımıza yazdığı o mide bulandıran yorumunda, “erken,  takımı biraz rahat bırakın , bir önünü görsün Ordu spor dedikten sonra ki buraya kadar olan fikride , zikri de yanlış olsa da, düşüncesi beni çok üzdü, 3-5 liraya yağcılık olmaz diyor .”o alın terimize verilen emeğimizi,  hakkımızı buraya yazanın acısını bilsem, onu deşifre ederim onu her gün yazarım zaten

3-5 liraya yazma diyor bana , ne adice bir söz.

Ordu sporun 24  saat içinde olan, çalışan biri olarak bu takımı,  kuruluşunu , oyuncu seçimini, takımın bu sezon  nasıl olması gerektiğini,  kampını bilmiyorum da bu herif yazdığımıza yorum yapıyor, sonrada yönetimden, hocadan bizlerden iyi biliyor…

Bu takımdan 25 kişi şu ya da bu sebepten gitmiş, içi boşalmış, bu takıma kısa sürede 23 oyuncu takviyesi yapılmış, uyumu, nasıl olacağı, sahadaki peformansları soru işareti ile dolu iken, yalnızca ne yaptığını bilen teknik ekip ve Tahsin Türkmen le, başkan, kulübün menejeri işe vakıfken, insanlar dışarıda takıma inancı yok iken, biz yazdık aylarca.

Ne dedim yazılarımda sürekli, iyi takım olacak, alınan çocukları hoca biliyor, o istiyor, hocaya güvenmesek hocanın burada işi ne diye, defalarca yazdım durdum. Yorumlar kırıcı,  şahsımı üzücü olsa da, sustum.

Ortada Ordu spor ve hedefi vardı arzu ettiği.

Bu arzunun, isteğin ilki Adana Spor la Adana da oldu, sonuç 3 puan,şimdi bu hafta Mersin takımı ile oynadık. Yine derbi niteliğinde maç, berabere, neticede 4 puanı iki haftada hanesine yazdıran Ordu spor , yeni 23 insanla bir araya  getirilmiş takıma yapılacak en güzel söz”bravo”sizlere..

Bugün takımda eksikler vardı, iki oyuncumuz ki Ordu spor için çok önemli; kaptan Anıl ve Eren, Mersin maçına sahada ne vardılar ne yoktular. Orta alandaki Salih ve diğerleri disiplinli ve çok koşarak Mersin takımına açık vermediler ise de kaptan anıl sahada olmayınca, forvetlere ara pasları defansın arasına atılmayınca, çokta geriye yaslanıp bu takım oynayınca, kaleye geri pas, yanlara oldukça aşırı pas trafiği olunca normal olan oldu, 1 puana Ordu spor bu akşam razı oldu.

Bu hafta takımın lig de  bay olması, eksikleri görme, geç gelenlere bir hafta idman verme şansını da getirdi.

Ordu spor bu sezon çok güvenli pas yapabilen, öz verili bir takım görüntüsü içinde. Dediğim gibi kısa sürede kurulan bu takım iki derbi maçtan 4 puan almışsa, tebrik edilir, alkışlanılır. İki kişi noksan oynamış olsa da,  bu maçın taraftara verdiği güven kombineye  yansır oda takıma.

Daha öz güvenli ve inançlı bir takımın devamlılığı da önemli. Dediğim gibi, biz içindeyiz iyi olacak güveniyoruz, sizde güvenin..

Lütfen!

Önceki ve Sonraki Yazılar