Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

DEVAM EDER BAŞKAN.

 

Sayın Nedim Türkmen basına verdiği son konuşmasında bir çok şeyi açıklar iken iki önemli konuyu dile getirmiştir. Birisi her başkanın yıllarca üzerine yapışmış olan SSK ve kurumlara olan borçlarının artık olmaması birde sporcuya borcun şu an itibari ile bulunmaması.

Yöneten insan aptal mı ki, Yalçın ile  Sedat ı bıraksın. Sözleşmeleri yapılmışken gidene dur demişsin, ama onlar daha iyi para bulupta gitmiş yada Ordu sporda kalmak istememiş. Clio kalsa iyi idi de giderken yaptıkları için ayağa mı düşse idi Ordu spor, kim gitsin ister ki?

Gossonun niye kalmasını istemesi yönetim, başkan ve teknik heyet, aptal mı hoca , adam gideceğim, Türkiye de oynamam dedi, ama oynadı ise o cezayı öder, başkanda dedi, alırız ondan, bugün yada yarın.

Seneye daha az bütçe ve yabancı oyuncu ile oynayacak bu takım. Çok iyi takım yapıp çıkar ve hedefine varır. Kaç kez yaşadı, kaç başkan bunları yaşamadı ki? O gün tribünden isyan edenler bugünde ayni insanlar ise, yarında X başkana aynı şekilde olacak. 3 kez düşen biri  ve çıkan olarak ben bu acıyı iyi bilirim.

Dışarıdakilerin  feryatları Ordu spor sevdasından olsa da  Ordu spor başkanı takıma ihanet etti demek gelmiş geçmiş her başkana demiş olur, bunu diyen en aşağılık haindir . Bu kulübe başkanlık ve yöneticilik yapmış her kesin kulübü sevmesi bunu diyenlerden daha mı az?

Adam başkan olarak 7 milyon kredi çekip kulübe veriyor, tenkit edenler ise ne veriyor bende merak ediyorum..

Burada iki yıl daha varım diyen sayın başkana bundan sonra destek olmalıyız asıl. Geçmişte diğer başkanlara yaptıklarımızı yapmadan. Tekrar sayın Valimizin dediği gibi bu takım süper lige çıkar. Yeter ki kötü gün dostları iyi gün dostlarından beş kat fazla olsun.

FORNEZZİ

Ordu spor takımına geldiği andan itibaren çok şey veren, gerek sporcu kimliği gerekse insanlığı ile Ordu spor formasına çok yakışan kalecimizin sakatlığı herkesi üzdü. Sezonu kapattı dedi kulüp doktoru. Üzüldük.

Geldiği andan itibaren ordu insanına onu çalıştıran türk hocalara arkadaşlarına saygısından Türkçe öğrenen kaleciye geçmiş olsun diyorum. Kalması içinde ne gerekirse yapılması lazım diyorum.

İyi ki bizimlesin Fornezzi.

Önceki ve Sonraki Yazılar