Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

CUPER VE YÖNETİM

Öncelikle  Cuper, sayın başkandan transferi bitirmesini 3 Temmuzdaki kampa takımın hazır gitmesini istiyor. Bu konuda da yönetimi zorluyor. Yönetim,  özelliklede başkan, alınan yada alınacak isimlerin dengeyi koruması ve faydalı olması yolundaki düşüncelerini  biraz düşünerek  kamuoyu ile paylaşması da bunun sonucu.

Catafe den transfer edilecek olan” Marcos Madera” hakkındaki son karar Cuper in. Onaylarsa olur, hayır derse orta saha oyuncusunun işi başlamadan biter. Ancak Cuperin de bir çok ismi alternatif diye cebinde tutuyor olması da transferdeki isim zenginliğine katkı yapıyor. Başkanda bu konuda Cuper le konuşuyor. Cuper onay verirse başkanda yurt dışına trasfer için çıkmaya hazırlanacak.

Durum iyi, adımlarda iyi  yönde gidiyor.

Yönetim bir taraftan bu transfer ile uğraşırken diğer taraftan da ilçeleri gezerek makamları ve halkı Ordu spor için desteklemeye çağırıyor. 19 ilçe proje düşüncesi içinde Murat Gürsoy başkanlığındaki yönetici grubunun ilçelerde yetkililerle görüşmeleri olumlu. her ilçede sıcak karşılanan yönetime verilen destekte o kadar sıcak.

Transferde, alt yapıda, sosyal tesis alanında çok yönlü çalışmanın olması da takdir edilen işler. Bunun oluşmasının alt yapıdaki takımlara da başarı olarak dönmesi sevindirdi herkesi. Spor okulları ve yaz spor okuluna olan ilgide artarak devam ediyor.

Seçmelerdeki takdir edilen yansız ve tarafsız seçiminde Ordu spor alt yapısına olumlu bir gözle bakılmasını  getirdi. Seçilen ve seçilmeyen insanların ilgiden ve samimiyetten duydukları ilgiye teşekkür edip, telefonla cevap vermesi hoştu. Bizde onlara Ordu spor olarak geldikleri için teşekkür ederiz.

Bu sezon süper lige yakışan takım olacağız diyen sayın Nedim Türkmen, sözünün gerçeğe dönmesi içinde hoca ile temkinli adımlar atıyor. Kolay değil kalıcı bir Ordu spor hedef. Asansör takım olmadan.

Ordu spor için 3 Temmuz kampı ve alınacak isimler çok önemli. Herkes farkında, neler yapılıyor neler değişiyor un.  Birde buna alt yapıdan kampa iki oyuncunun gitmesi ile renk katılabilse, bu zevki kimse para ile bile satın alamaz.

Öyle değil mi?

Önceki ve Sonraki Yazılar