Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLACAK

 

ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLACAK.

Bugün az adım gibi görünen işler aslında kocaman bir rüyanın krampon sesinin ilk tıkırtılarından başka bir şey değil. Yönetime bir soru sorarken, başkandan bazı soruların cevabını alırken, başkanın altını çizdiği önemli sözcük gözden kaçıyor.

Herkes gelen iki üç isme endekslenmişken, sezon sonu gelmesi istenen şampiyonluğa mikrofonlar uzatılırken, çıkan sözcükler benim için, alt yapı için, odulu gençler için çok anlamlı idi;” gelecek sezon teknik adamla anlaşırken, 4 tane alt yapıdan oyuncuyu antremana alma şartı koyacağız…”

Acı  ve duymayı istemesemde duyunca çok hislendiğim cümle bu..Gelen hangi teknik adam olursa olsun, ne başkanın nede yönetimin üstünde. İşvereni karşısında susacak,  işcisinin sesi yönetime car car olacak. Bu nasıl bir iş yahu?

Kendi alt yapımın sporcusunu üst yapıya verirken, geleceğimi  bir takım hocasına çalıştır, bu takımın iskeletini oluştur derken bile, teknik adamın iki dudagına ve çıkacak ses armonikasına mı bakacağım, hayret?

Bugün herkes gibi heyecanla Ugur hocanın ekibi ile bu takımı çıkarmak için yaptığı yorucu çalışmayı cani gönülden desteklemek işimiz. Sagolsun. İsteklerimizi  ikinci  devrede dinledi ve dört alt yapı oyuncumuzuda Antalya kampına davet etti.

Bunun yanında,  dört belki beş, yazımı yolladığımda altı oyuncumuzda çeşitli kulüplere gitmiş olabilirler. Gurur verici bir iş. Gönül  isterdiki burda olsunlar. Ama inanın burda olmalarını engelleyen kapı,  yakında açılacak ve içerde öz kaynak markalı ismler olacak.

Bu konuda bizimle olan isimlere alkışla ve gönülden teşekkürle  merhaba diyorum. Destek olmasa ve yönetim yok , başkan dağıtın orayı dese kim ne yapabilirki? Ne alt yap kalır nede öz kaynagımdan diyeceğin bir sporcun.

Milli takım adına Turgay Semercioğlu iş olsun diye alt gruplar için bir seçme yapmaya Ordu’ya geliyor. Bakıyor, yalandan yazıp çiziyor ve” Samsun, Ordu, Giresun, Rize”yi hiçe sayarak Trabzonluları doldurup, yolluğunu alıp gidiyor. İşmi bu?

O yüzden Orduluların, eskisi yenisi kim olursa olsun el ele olması  lazım. Birlik içinde yürümeleri lazım. Orduspor’un bu yürüyüşüne susup, konuşup, haykırarak destek vermelerinden  daha doğru ne olabilirki?

Bizler çalışıyoruz. İstiyoruzki bizim gençlerimizde burda olsun. Umutluyuz, yakında onlarda olacak. Bu takımıniçinde hepimizin alkışlıyacagı yeni üstünler, Arifler, Salihler göreceğiz.Bize ve bu yönetimin alt yapıdan sorumlu insanlarına inanın.

Önceki ve Sonraki Yazılar